Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
Odpowiedz

Re: XIAOMI MI MIX - bezkonkurencyjny bezramkowiec

2 lis 2016, o 09:58

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

raczej solidny upadek i do tego w sam rog , malo ktory telefon by z tego wyszedl calo . tak to juz jest im ciensze ramki tym mniejsza amortyzacja

nie cytuj zdjęć
@blue

2 lis 2016, o 23:22

Nie pierwszy nie ostatni....

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XJZd15bZMP8[/youtube]

Dodatkowo aparat klasy kalkulator... ale nadal fajny :)

3 lis 2016, o 12:30

Ściema, nam mi5 pro i walnął 4x ze sporych wysokości na beton i płytki i ma tylko drobne uszczerbki. Nie ma szans aby to uszkodzenie które gość pokazał nastąpiło w wyniku upadku z małej wysokości.

Podobny bullshit jak bend test mi5 :/

3 lis 2016, o 12:39

Ale zauważyłeś że mi5 i mi mix to dwa różne telefony? ;)

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

3 lis 2016, o 12:50

tpawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

skad wiesz ze nie ma szans ? ten telefon wiecej wazy itp itd chociaz tez wyglada jakos podejrzanie to dla mnie

3 lis 2016, o 12:50

Wróżenie z fusów

3 lis 2016, o 14:27

LukC napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Bzdura. Zalezy jak upadnie! Moj upadl z wysokosci kolan i ekran pekl i sie rozlal, mimo szkla nikilina.... Kazdy tel idzie zniszyczyc, wystarczy albo chciec albo miec nieszczescie, nie zawsze upadek z duzej wysokosci tak samo oznacza na bank uszkodzenie ekranu lub telefonu, bo moj mi4 zaliczyl juz kilka duzo wiekszych upadkow na beton itp i jakos dalej jest sprawny i ekran jak i sam tel.
Zreszta o czym mowa mi5 a mi mix dwa rozne telefony...
Jak masz nieszczescie to mozesz miec tel w silikonie, case i ze szklem to i tak go uszkodzisz przy upadku, a mozesz nic nq nim nie miec i nosic kilka lat i upadki przezyje..
To akurt Twoja wypowedz to bullshit..

robot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

skad wiesz ze nie ma szans ? ten telefon wiecej wazy itp itd chociaz tez wyglada jakos podejrzanie to dla mnie

Szansa(ryzyko)zawsze jest niezaleznie od telefonu.

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dokladnie. Moze miec i obudowe z metalu, jak sie ma nie szczescie to i tak ekran peknie.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

3 lis 2016, o 14:40

ale bzdury, od początku było wiadomo że ten telefon będzie podatniejszy na pękanie... ogarnijcie się, zobacz jeden z drugim jak zbudowane są wzmocnione telefony, a jak ten, coś kosztem czegoś... naprawdę nie trzeba studiować na politechnice żeby domyśleć się że minimalna ramka, waga i duża powierzchnia wyświetlacza będzie przy upadku bardziej podatna na uszkodzenia niż w innych telefonach, a upraszczanie wszystkiego do szczęścia itp. bez jaj
Ostatnio edytowano 3 lis 2016, o 14:53 przez szymi, łącznie edytowano 1 raz

3 lis 2016, o 14:48

Szymi pierwszy raz napisales cos co ma sens i nie obraza nikogo! Gratulacje. Zgadzam sie, ja to wiem, ale slaba konstrukcja kosztem designu nie oznacza ze przy kazdym upadku odrazu polamany, popekany tel zastaniemy. To juz zalezy jak upadnie itp. Nie raz widsialem upadki z niewielkiej wysokosci? Bo nie powiesz mi ze upadek z wysokosci kolan lub pasa to duza wysokosc, telefonow o "wzmocnionej" konstrukcji i z metalowym tylem a ekran trzaskal sie jak nie wiem. To akurat zalezy od upadku. Znam takich ze kazdy tel nosza w case i w innych zabezpiecznieach a i tak uszkodza tel, q znam takich co nie maja nawet szklax tylko np.folia na ekran i maja cale tel, mimo ze np tyl szklany a tez upadek zaliczaly.

3 lis 2016, o 14:55

motiv napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Bzdura. Zalezy jak upadnie! Moj upadl z wysokosci kolan i ekran pekl i sie rozlal, mimo szkla nikilina.... Kazdy tel idzie zniszyczyc, wystarczy albo chciec albo miec nieszczescie, nie zawsze upadek z duzej wysokosci tak samo oznacza na bank uszkodzenie ekranu lub telefonu, bo moj mi4 zaliczyl juz kilka duzo wiekszych upadkow na beton itp i jakos dalej jest sprawny i ekran jak i sam tel.
Zreszta o czym mowa mi5 a mi mix dwa rozne telefony...
Jak masz nieszczescie to mozesz miec tel w silikonie, case i ze szklem to i tak go uszkodzisz przy upadku, a mozesz nic nq nim nie miec i nosic kilka lat i upadki przezyje..
To akurt Twoja wypowedz to bullshit..

robot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Szansa(ryzyko)zawsze jest niezaleznie od telefonu.

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dokladnie. Moze miec i obudowe z metalu, jak sie ma nie szczescie to i tak ekran peknie.

w metalowej akurat szybciej peknie niz w plastiku
Odpowiedz