Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
Odpowiedz

Re: XIAOMI MI MIX - bezkonkurencyjny bezramkowiec

27 paź 2016, o 13:07

Ostatnie posty kosz - wyrażające swoje zdanie, dyskutujcie, wycieczki osobiste prosze sobie darować, albo zalatwoac na PW.

27 paź 2016, o 14:09

http://www.telepolis.pl/wiadomosci/xiao ... 37359.html
w sumie to nic odkrywczego, zdjęcie z 1 wpisu jest fejkiem, a reszta reklamowych zdjęć jest albo na ciemnym tle, albo z ciemnym wyświetlaczem żeby umniejszyć ramki, które są minimalne, ale są

27 paź 2016, o 14:25

No tak. Już ktoś to komentował wcześniej.
W sumie nic nowego, skoro, chyba Samsung (lub Lumia?) kiedyś reklamował jakoś jakość zdjęć ze swoich telefonów używając sampli z z DSLRa. Kreatywny marketing ...

27 paź 2016, o 14:29

jedno to jest kreatywny marketing i zarabianie na tym $$, drugie to łykanie jak pelikan i nawet pisanie tego w nazwie wątku, a potem dodawanie filmiku gdzie jak byk widać ramki, na dodatek robiąc to za darmo

27 paź 2016, o 14:38

I tak jest się czym podniecać, bo jednak górna ramka wyeliminowana kompletnie.
Nie przesadzaj, myślę, że marx i tak nie miał szans na kontrakt reklamowy z Xiaomi :)

27 paź 2016, o 17:08

Kolega motiv chyba nie zrozumiał mojej wypowiedzi - ja cały czas odnoszę do Mi Max który jest wielki i nie da się go wygodnie obsługiwać jedną ręką. A takie pisanie że dziewczyna jest zadowolona.. jakbym sobie 17" calowy tablet położył na stole to też będę zadowolony, ale do kieszeni go za nic w świecie nie zmieszczę, do ręki też mi się nie zmieści. Wrzuć zdjęcie jak go trzymasz jedną ręką to uwierzę.

29 paź 2016, o 20:11

To prawda że ma być z limitowanej ilości? Czyli nie będę w stanie kupić? ;((

https://www.youtube.com/watch?v=Vy5ilEUMBtc

29 paź 2016, o 20:20

Widziałem na YT test aparatu i trzeba powiedzieć że jest kiepski.

29 paź 2016, o 20:42

@up
no xiaomi i słaby aparat, to faktycznie coś nowego, nikt się tego nie spodziewał xD

jarr25 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

jak się uprzesz i zapłacisz z 1000$ to kupisz :P

2 lis 2016, o 07:22

Pierwsze egzemplarze z pękniętymi wyświetlaczami, oby to nie był falstart z tym ekranem.
Ceramiczna ramka również łatwo pęka.
Obrazek
Odpowiedz