pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Dzięki za odpowiedź. Nigdy nie kupowałem za granicą. Czy mógłbym prosić o jakąś pomoc przez priv odnośnie zakupu tego telefonu przez stronkę, którą podałem ? Ew. czy oprócz opłat za telefon+transport czy będę musiał się liczyć z innymi opłatami ? Wiem, że masa ludzi pyta o tego typu rzeczy, ale proszę o wyrozumiałość gdyż jestem w tym temacie zielony...
To może jeszcze kwestia max 2mc i w ten próg spadnie ZTE AXON ELITE, bawie się nim od ponad tygodnia i jest banan na twarzy, szczególnie mega szybki czytnik linii papilarnych i nie irytuje jak w innych tańszych telefonach.
z takim malutkim ekranem to nic lepszego nie znajdziesz. Chyba że chcesz zakosztować Amoleda i czystego Androida w One Plus X (ale wydajnościowo to chyba nawet słabszy i bateria mniejsza).