przez moth » 25 lut 2017, o 05:07
imo jak ktoś kładzie nacisk na aparat do 400usd to lg g5 niszczy konkurencje.
a co do topicu to udało mi się już w tej cenie kupić mi5, zuk z2 i teraz leeco x829, czyli chyba takie najczęście wymieniane trio do 1000zł. zobaczymy jak tam będzie się leeco sprawował ale ogólnie na razie najpłynniej śmigał zuk, aparat wcale nie taki zły jak się o nim pisze. ale kolor biały to dla mnie deal breaker w tym modelu. mi5 o wiele lepszy aparat ale czasem ma mikro zwiechy, no i jest bardziej ergonomiczna i ładniejsza na pewno.
ogólnie oba te modele bym polecił. also w zuku trochę się na różnych romach bawiłem, ale ostatecznie ZUI najbardziej mi spasowało. w każdym razie zmiana romu w zuku vs xiaomi to według mnie trochę mniej roboty przy zuku. no i zuk ten U-TOUCH bajka, brak mi tego w innych telefonach.
takie moje skromne zdanie o tych telefonach. postaram się coś więcej napisać jak przyjdzie już leeco
a co do mi4c to jak dla mnie jedyne co ma do zaoferowania to ten aparat, bo jest jak na te cene naprawdę spoko, i czasami nawet miałem wrażenie że robi zdjęcia lepsze niż mi5, niestety nie robiłem porównania side by side, więc to tylko moje odczucia. niemniej jakbym miał budżet ograniczony do takiej kwoty(jakies 500zł) to mimo że oba te telefony miałem dość krótko to nubia z7 max mi się DUUUUŻO bardziej spodobała. no może poza stroną wizualną którą mi4c ma świetną.