pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Super zestawienie, Panowie jako że jestem nowy z aliieexpress dopiero zaczynam swoją przygodę , jaki telefon w tym przedziale cenowym ale do max 5 cali z dobrą baterią i aparatem na androidzie . Większy połamie , boję się zaryzykować 800 stów .
Zastanów się nad tym 5 cali. Letv x600 jest kilka mm szerszy od umi zero (który wcale nie jest duży). Dzisiejsze 5,5 nie jest takie samo jak przed jeszcze rokiem.
Nad redmi note 3 zastanawiam się dosyć mocno, ale wydaje mi się że słabsza wersja zdecydowanie na moje wymagania poradzi sobie. A co do xioami mi4 są dwie wersje obydwie są dobre ? jeszcze zastanawiałem się nad mi3 ale na aliexpress cos słabo nie mogłem znaleźć , ew lenovo k3 . Chciałbym ogólnie do 5 cali , po prostu boję się ze go złamię w kieszeni