Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.
20 lut 2015, o 10:37
Tak na pierwszy rzut oka:
1. Niższe taktowanie proca.
2. Słabsza bateria.
3. Słabsze aparaty.
4. Ładniejszy :-) nie wiem jak z jakością materiałów. Marxx w skali od 1 do 10 THL wykonany jest na ..... punktów? :-).
Ale WTF is Siswoo... choć to w sumie zabawne i dwuznaczne mieć tak ciekawie nazywającą się słuchawkę :-D (Siostra Woo lub Ciota Woo :-D).
T.
20 lut 2015, o 12:34
ramka jest z jakiegoś stopu, nie jest to plastik.
moje filmy sa bez cięc , powtórek i podkładania głosu.
to jest mój pierwszy kontakt z tem co rozpakowuje, i nie zawsze wszystko widze, albo palne gafe, ale to zostawiam jak jest. Na Yt jest pełno filmów z unboxingami z podłożonym głosem, i trzecim otwarciem dziewiczym paczki.
Po weekendzie skrobnę coś o nim i nagram film jak on działa.
20 lut 2015, o 13:59
A ma to jakieś praktyczne zastosowanie? Właśnie próbuję sobie wyobrazić jak macam ekran dziesięcioma paluchami, nie wiem chyba w jakimś emulatorze fortepianu? :)
20 lut 2015, o 14:24
Naturalność się ceni :-) absolutnie nie traktuj tego jako naśmiewanie się z Ciebie, po prostu rozbawiła mnie ta sytuacja :-D jeśli było ich więcej może warto zmontować jakiś filmik z samymi gafami :-D. Oglądam prawie wszystko co publikujesz i doceniam pracę włożoną w forum oraz prezentację sprzętów, mam nadzieję, że wkrótce też się do tej pracy dołączę :-).
T.
22 lut 2015, o 00:37

Całkiem fajnie to wygląda.
Jakość wykonania nie gorsza od ulefone be pro, wszystko bardzo dobrze spasowane, klapka sztywna i solidnie siędzi, gęste zaczepy.
A i jeszcze dodam że telefon jednak obsługuje 2 karty sim + pamięć microSd, slot na karty ma 2 poziomy.
22 lut 2015, o 20:25
Całkiem przyzwoite wymiary jak na 5" telefon, bateria nie powala ale ujdzie w tłoku (ile trzyma w praktyce?).
Wysłane z mojego Elephone P3000S przy użyciu Tapatalka
22 lut 2015, o 22:33
Jakie wymiary ma ten tel?
22 lut 2015, o 23:51
http://www.devicespecifications.com/en/model/efdb3284Na tej stronce są informacje m.in o wymiarach. Jest dość wąski w porównaniu do innych telefonów 5'.
23 lut 2015, o 00:32
Kurcze nie wiem slepy jestem czy co... Widze tam tylko wymiary wyswietlacza a calego telefonu nie :/
23 lut 2015, o 09:26
155mm x 76mm x 9.2mm
Allbo 137.6mm x 68.8mm x 8.9mm
Czy ten telefon występuje w dwóch rozmiarach, 5 i 5,5 cala? Bo są takie i takie specyfikacje i wymiary.
Edit:
A to trzeci wymiar jaki znalazłem:
145 mm x 73 mm x 10 mm
Było też gdzieś info, że ten telefon ma 4,7 cala
Ciekawe, chyba nikt do końca nie wie jakie ten telefon ma wymiary

Marxxx, może zmierz go by rozwiać wątpliwości.
23 lut 2015, o 10:17
Marxxx czekamy na recenzje bo telefon wart uwagi i w końcu 5` . Poza tym i im dłużej na niego patrze to hm nawet zaczyna się mi podobać ;-). Gdzie kupowałeś go może jakieś ciekawe promocje . Czekam na wieści bo 2015 zapowiada się ciekawie nie tylko telefon ale i rok zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce oby nie tak jak z Umi Zero .
23 lut 2015, o 10:51
145 mm x 72 mm x 9 mm,
to wymiary w najszerszym i najgrubszym miejscu, górna i dolna krawędź jest delikatnie wypukła w środkowej części.
Informacji jest mało bo to absolutna nowość, jego premiera przewidziana była na marzec (targi MWC )