przez udarr » 12 lis 2014, o 23:23
Hej
Bardzo bym prosił Was o pomoc. Uwaga - planuję zakup pierwszego smartfona, do tej pory używałem Nokii E64 i dalej bym go używał gdyby nie to, że jednak ostatnio coraz częściej jestem w podróży i czasem muszę skorzystać na szybko z internetu. Nie wiem jak przeżyję brak qwerty ale jakoś to będzie...
Tak więc moje wymagania to ekran ok. 5", wytrzymała obudowa, super gdyby było to jakieś aluminium, bateria w zasadzie nie ma priorytetu ale wiadomo im większa tym lepiej. Musi mieć dobrze działający GPS. To w zasadzie tyle, nie zależy mi na żadnych procesorach i ramach bo nic poza telefonowaniem, smsowaniem i od teraz internetowaniem a sporadczynie nawigowaniem nie robię - oczywiście fajnie gdyby nie lagował podczas poruszania się po menu i innych podstawowych czynnościach. Zastanawiam się czy jest mi potrzebne 2xSIM w dobie dzisiejszych ofert lte bez limitu itd... niby mam kartę aero ale nie wiem czy będę używać. Także podsumowując to chcę mieć przyzwoity ekran, wysoką jakość wykonania i brak lagowania przy normalnym użytkowaniu i to chyba tyle. Cena to mniej więcej 130 max 150$. Dzięki bardzo, kompletnie nie orientuję się w temacie więc każda propozycja na wagę złota.
edit : Co sądzicie o Elephone P10 i Inew V3?