przez jamarkus » 2 cze 2014, o 12:24
Witam
Podepnę się pod temat, już się szykowałem do kupna najpopularniejszego Chińczyka (Lenovo a820) ale po lekturze co niektórych tu zamieszczanych postów to Telefony mają większa szanse że dojadą do nas uszkodzone, no i to że no fakt rok czasu to dużo czasu dla ewolucji smartfonów dlatego proszę o radę (wcześniejsze propozycje tu przedstawiane nie za bardzo przemawiały do mnie )
Co chcę ?
Cena do 450 pln, Ekran 4-4,5 nie większy, może być ciut mniejszy, ale nie większy, dual slim z obsługa Areo2, wytrzymały nie to żebym miał nim ludzi bić, ale żeby nie było ze spadnie z dywanu na podłogę i szlag go trafi tak jak się z stało z moim Samsungiem Avillą swobodnie podróżować po necie, pograć od czasu do czasu w gierki, fajnie by było w te najnowsze ale nie jest to nacisk, bateria no cóż wiemy jak jest no ale zeby ten dzień - 16-18h pracy wytrzymała, Aparat z fleszem robiący dobrej jakości zdjęcia, nie musi byc dwustronny.
No i to chyba wszystko a no i żeby nie było za dużo zabawy z nim w przerabianiu na to żeby działał w Polsce jak należy, roomy itp za grosz się na tym nie znam tak i jak w ogóle na telefonach
Pozdrawiam :)
ps Przepraszam za błędy gramatyczne, interpunkcyjne i stylistyczne jeżeli takowe zaistniały