przez omi » 16 lis 2017, o 18:33
Jeśli JD to możesz poczekać na kolejne kupony. Na święta czy nowy rok zapewne jakieś będą, a czy na czarny piątek i czy nadal będzie dostępny Cool1 to nikt nie wie.
JD generalnie słynie z pachnących nowością niezasyfionych badziewnym softem fonów i to trzeba im przyznać.
Soft co prawda trzeba zmienić, ale zwykle nie ma aż tylu problemów niż gdy są wgrane syf softy sprzedawcy. JD sprzedaje czystą chińszczyznę - to duży plus dla JD Collection.
Z VAT-em bywa różnie i nie idzie tu tyle o szczęście, a jak wyślą.
Coo1 teraz masz też w innych sklepach. Możesz też wybrać coś innego.
Z braku laku redmi note 4 na Snapie 625 z Band 20 to też ciągle dobry i bezpieczny wybór, a sporo tego i to w dobrych cenach.
Może i aparat gorszy (nawet sporo), ale jak nie spodoba się to zawsze ktoś przygarnie jak Ci się znudzi, a Cool-a nie wiem. U nas ma drugą młodość.
Sam mogłem wziąć z jd wersję 4/32 za 114,99$ ale nie chciałem.
Bawić się, wgrywać softy i później robić komuś prezent mi się nie chce, zaś zarobienie stówki (jeśli dojdzie bez VAT) na Kolegach z forum też mnie nie kręci.
To dobry fon, ale podstawa by Tobie podobał się - przynajmniej w chwili zakupu. Czarny nigdy nie będzie i band 20 też nigdy nie będzie miał.