pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: Telefon do ok. 130$

16 kwi 2015, o 13:20

Nic się nie dzieje, Nokia to nie jest telefon z Chin. Chińskie marki są porządne, i dużo lepsze niż europejskie. Jakość w porównaniu z ceną jest nie do przebicia.

16 kwi 2015, o 23:55

swiezak82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Gionee Elife E7 z coolicola jest za 200$ z Europy.
Korci mnie od przeszło miesiąca.

16 kwi 2015, o 23:58

shayk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Może mlais m52? Z internetem na pewno nie będzie problemu, a telefon mały nie jest.

Wczoraj dostał numer NL, za 2 tygodnie powinienem go dostać jeśli ominie vat. Kupiłem za 142$

Re: Odp: Telefon do ok. 130$

17 kwi 2015, o 04:38

shayk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

swiezak82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Podaj te europejskie marki.
Alcatel?

wyslane z LG

Re: Odp: Telefon do ok. 130$

17 kwi 2015, o 08:58

and79 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Podaj te europejskie marki.
Alcatel?

wyslane z LG

Chodziło o sam fakt dostępności i popularności w krajach europejskich niż produkcji...

17 kwi 2015, o 19:16

Cena (bez VAT): do 600 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 4.3 max 4.5
Ilość RAM/ROM/Procesor: 1 GB czym więc ej tym lepiej
Dual/Single sim: tak dual sim aero2
Preferowane marki: dowolna
Miejsce zakupu(Polska/Chiny):bez znaczenia
Wymagania (parametry, funkcje):dobra bateria min 2500 mah ,gorilla glass
Opis:posiadam jiayu G4S szukam czegoś mniejszego

22 kwi 2015, o 06:41

Witam
Cena (bez VAT): 130$
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 5"
Ilość RAM/ROM/Procesor: 2 GB RAM / 8-16 GB ROM
Dual/Single sim: Dual sim
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): dowolne
Wymagania (parametry, funkcje): Dobra bateria, min 2700-3000mAh
Opis: Potrzebuję dobrego, taniego telefonu. Raczej nie zamierzam na nim grać. Chciałbym by była możliwość korzystania z Aero2. Mam na oku Jiayu F2 i Elephone p6000 (bardziej skłaniam się ku pierwszemu, ze względu na lepszą baterię).

PS. Przepraszam, za początkowe nie zastosowanie szablonu, jakoś przeoczyłem to, że trzeba go stosować (pewnie przez zmęczenie)

22 kwi 2015, o 20:14

Który z nich będzie lepszy?

http://www.1949deal.com/kingsing-t8-mtk ... black.html

http://www.1949deal.com/leagoo-lead-5-m ... black.html

http://www.1949deal.com/iocean-x1-mtk65 ... black.html

22 kwi 2015, o 20:36

netes13 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Osobiście brałbym KingSinga- najmocniejsze bebechy i z tego co dotychczas czytałem to dość porządne sprzęty. W niektórych modelach były problemy z softem, ale społeczności udało się je rozwiązać :-). A może warto poszukać coś jeszcze w tym przedziale cenowym? Eachine M1, Landvo L200, chłopaki zaraz pewnie wrzucą jeszcze z 5 innych propozycji :-D. Po Bazarze pochodził? A nuż coś ciekawego zniuchasz i nie będziesz musiał czekać ;-).

T.

26 kwi 2015, o 07:27

Czy w przedziale do ok 100$ kupie cos lepszego od doodgee dg580 potrzebne 5.5cala dla kobiety
Na banggood po uzyciu kodu wychodzi 103$ z wysyłką z UK wiec szybko przyjedzie

27 kwi 2015, o 18:42

Witam
Cena (bez VAT): 130$
Wielkość ekranu/Rozdzielczość:4,3'-4,7'
Ilość RAM/ROM/Procesor: >1 GB RAM, >8 GB ROM
Dual/Single sim: Dual sim+aero2
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): chiny
Wymagania (parametry, funkcje): flash, dostępność romów, dobry wyświetlacz (DPI i wytrzymałość)
Opis: Poszukuję "normalnego" telefonu, nie zeszytu A4, aby był wydajny i w miarę wytrzymały (taki ja psuja)

27 kwi 2015, o 20:05

macieg napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Umi hammer? tylko, że 5 cali :-D
Odpowiedz