pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: Telefon do ok. 130$

18 mar 2015, o 14:31

4"? Nie wiem czy chinczycy produkują takie telefony. Zobacz 4.5" elephone g2 lub doogee dg280. W Polsce można kupić Asusa zenfone 4 kosztuje chyba 400zl

19 mar 2015, o 08:30

shayk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Honor 3c, pozdrawiam;)

22 mar 2015, o 12:15

Witam oplaca sie w poniedzialek kupic elephone p6000. Zamawial ktos z pandawill?

http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=Monday

22 mar 2015, o 12:18

jeycon90 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

5 sztuk na 1 osobę... chyba że chcesz kupić 5 sztuk, ale i tak nie zdążysz :-D

22 mar 2015, o 12:19

jeycon90 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

spokojnie możesz zamawiać, ale cena będzie wyższa od tej tutaj o jakieś 10$. na pierwsze się nie załapiesz.
kontakt dobry, szybko wysyłają. jest opcja wysyłki PostNL.

22 mar 2015, o 12:24

no to pozdro

23 mar 2015, o 02:19

Pandawill Happy Hour napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Co mają na myśli? Kiedy wobec tego jest wiadomo czy kupiło się w promocyjnej cenie czy nie?

23 mar 2015, o 09:21

Poszukuje do dzis wieczorem:
Cena (bez VAT): do 120$ (+5$ max)
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 4,3-5cali
Ilość RAM/ROM/Procesor: 1GB/4GB-8GB/Obojętny
Dual/Single sim: Nie koniecznie.
Preferowane marki: bez znaczenia
Miejsce zakupu(Polska/Chiny):Chiny - Aliexpress
Wymagania (parametry, funkcje): Aparat 8-13MP, Dobre wifi, Przydałby się wcdma 900 ale nie jest jakoś konieczne,
Opis: Poszukuje dla kolegi jakiegoś taniego a w miare ok telefonu w rozmiarze 4,3 -5 cali z dobrym wifi, Głównie bedzie służył do dzwonienia, smsownia oraz do internetu po wifi (lotnisko), przydałoby sie zebym miał aparat 8-13MP, ORaz conajmniej 4-8GB ROM, RAM 1GB.. Na telefonie nie będzie grane, więc zarówno procek jak i grafa nie muszą byc super. Wcdma 900 by sie przydało, ale to tez nie warunek, jak telefon dobry i cena okt, to obejdzie się bez tego.

Może ktoś podeśle kilka aukcji od pewnych sprzedawców na ali którzy mają jakieś telefony w tej cenie. Zalezy mi na czasie realizacji, im szybciej tym lepiej. Pozdrawiam

24 mar 2015, o 01:06

Poszukuję smartphona.
Cena (bez VAT): do 150$
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 4 do 5 cali
Ilość RAM/ROM/Procesor: 1GB/8GB/Najlepiej jakiś Snapdragon który pociągnie nowsze gry
Dual/Single sim: Dual(drugi slot do aero2)
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Chiny, Aliexpress
Wymagania (parametry, funkcje): Oczywiście aby działał w Polsce, i miał miarę dobre wifi
Opis: Szukam smartphone dla siebie o maksymalnej wielkości ekranu 5 cali(w tej cenie pewnie i tak nic większego nie ma). Jak to smartphone, ma służyć do dzwonienia, smsowania, inetrnetu(aero2), słuchania muzyki a także do gier(od czasu do czasu). Aparat nie musi być jakiś super i nie wiadomo jaki. Pamięć RAM minimum 1 GB, a pamięć ROM co najmniej 8 GB. Dobrze by było aby się nie rozpadł na kilka kawałków gdy spadnie na ziemię ;) Mój budżet może wzrosnąć w zależności jakie smartphone mi polecicie.

Pozdrawiam

31 mar 2015, o 14:38

Cena (bez VAT): 100$
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 4.5-5 cali
Ilość RAM/ROM/Procesor: RAM minimum 1 GB
Dual/Single sim: Nie koniecznie.
Miejsce zakupu(Polska/Chiny):Chiny - obojętnie - bardziej alieexpress
Wymagania (parametry, funkcje): Aparat 8Mpx lub więcej (no ewentualnie 5), Wifi, internet 3G, aby działał w Polsce :)

Patrzyłam na modele :

Lenovo S890
Lenovo A850
Lenovo S720i
Lenovo P770
Lenovo A830

Jeden z użytkowników podesłał mi : http://www.pandawill.com/maxon-mx-x3-sm ... 97059.html Myślicie, że to jest zaufane źródło? I Prawidziwa cena? Trochę mało kosztuje jak na takie parametry
Odpowiedz