Z pewnością się da, ale jak teraz pomyślałem, to w każde takie przełączenie telefon musi się wylogować się z sieci, i zalogować na nowo - a to trwa chwilę, w takim razie to raczej odpada bo zrobi z telefonu inwalidę. Przy xiaomi note musiałbym zdać się na rozmowy w 2G.
Teraz byłem już praktycznie zdecydowany na honor 3c z lte ale krążą plotki że wcale nie jest dual simem..
Chińczyki komplikują mi wybór, jak nie urok to sraczka, przydało by się coś pokroju xiaomi note z mniejszymi wymiarami i wagą, 5 cali też by wystarczyło, i żeby obie karty mogły korzystać z 3G. Może tez z dostęp do MIUI byłby ok. Marka musi być znana, telefon sprawdzony. Znacie coś takiego? Gdzieś przeleciał mi honor 3x, ale chyba mało popularny u nas. Mam do wykorzystania kupon zniżkowy na 50$ przy zakupie powyżej 250$, więc albo wezmę coś taniego i dobiorę akcesoria by dobić do 250, albo jakiś telefon w cenie około 250..
Chce to mieć już za sobą, chce znów być ciemny w tej materii, wziąć co popadnie i mieć po prostu spokój z tymi wyborami