Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez kolpak » 29 mar 2014, o 13:50
Też czekam na dispatch z SŘ2. Patrząc na szybkość, z jaką dochodzą ludziom paczki z SŘ5 wydaje mi się, że z SŘ2 idą pieszo..
-
kolpak
-
- Telefon:: na korbkę
przez Utioz » 29 mar 2014, o 14:01
Ja również czekam na 4063. Tego samego dnia miałem wysłaną co Ty. Dajcie znać kiedy wasze 4063 dojdzie.
-

Utioz
-
- Pochwały: 3
- Telefon:: Xiaomi redmi 1s
przez IFINFINITI » 29 mar 2014, o 15:31
Też czekam na dispatch z SŘ2. Patrząc na szybkość, z jaką dochodzą ludziom paczki z SŘ5 wydaje mi się, że z SŘ2 idą pieszo..
Co oznacza ten SR2 ?? Gdzie mam sprawdzić jaki ja mam?
Dzięki!
-
IFINFINITI
-
- Telefon:: zadnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości