przez Krzy$ » 17 lis 2013, o 09:37
Jak już mówiłem, mam dokładnie to samo, w sumie pomysł brzmi na wart wypróbowania:).
Tyle, że ja się nie mam zamiaru cackać i spór już otworzyłem. W razie czego mogę go zawsze anulować, a może chociaż trochę się za siebie wezmą a nie tylko "Don't worry, thank you, be patience".
Chinatronic
Chyba mam ten sam problem z chinatronic, wyglada na to ze paczka wrocila do Chin, z tym ze Chinatronic wyslal mi mailowo zdjecie mojej paczki przed wysylka i tam niby wszystko sie zgadza adres, nr. telefonu itd.
Zastanawiam się czy to nie przypadkiem pomyłka polskiej poczty. Statusy mam tak jak u Ciebie:
Wysłanie przesyłki 2013-11-07 12:08 SINGAPORE SŘ5
Nadejście przesyłki 2013-11-14 08:33 WER Warszawa
Wysłanie przesyłki z Polski 2013-11-15 08:34 WER Warszawa
Trochę mi się nie zgadza to że generalnie na poczcie nie ma opcji wysłania nie zaadresowanej paczki (poza tym zostały przysłanie do Polski wiec cokolwiek musiało być na paczkach), wiec nie wiem na jakiej podstawie poczta odesłała wszystkie paczki.
Czy jest juz jakas reakcja na spór ze strony Chinatronic w Twoim przypadku? przypuszczam że będę musiał również otworzyć spór.
Moja paczka od Chinatronika dotarła, ale mój adres wyglądał bardzo słabo ledwo czytelny, było widać że ktoś próbował poprawiać długopisem, może taśma która była naklejona na adresie powoduje że adres blaknie? Widać miałem szczęście.