Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez Robbo » 14 lis 2013, o 16:46
Czekaj, jeszcze nie zweryfikowana. Licznik jest ustawiony na 24h. Może potrwać trochę dłużej.
-
Robbo
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 16
- Telefon:: Samsung Galaxy Nexus
- ROM: MIUI V5
przez drago68 » 14 lis 2013, o 16:47
Poczekaj jeszcze parę minut, na pewno status się ...zmieni. Na spokojnie....
Nigdy zaraz po odliczeniu 24h nie przeszło mi na następny status "wysyłka", zawsze jest trochę dłużej.
-

drago68
- VIP
-
- Pochwały: 86
- Telefon:: Xiaomi RN4
przez D3vill » 14 lis 2013, o 16:48
Witaj
Widzę że mamy ten sam problem, z tego samego dnia, z tym samy sprzedawcą i podobnym numerem do śledzenia (RF139578129SG i Twój RF139578251SG) tak więc wydaje mi się że nasze paczki leżą gdzieś obok siebie ... Pisałem już dwa razy do tego chinola to mi wysłał na maila zdjęcie mojej paczki z moimi danymi więc na pewno telefon był spakowany i podpisany do nadania ...a co dalej ? choler.a wie .. ale napisałem do niego jeszcze dzisiaj no bo to już przesada jest, zobaczymy co odpisze
-
D3vill
-
- Telefon:: Lenovo a820
przez LuXaS » 14 lis 2013, o 16:55
Witaj
Widzę że mamy ten sam problem, z tego samego dnia, z tym samy sprzedawcą i podobnym numerem do śledzenia (RF139578129SG i Twój RF139578251SG) tak więc wydaje mi się że nasze paczki leżą gdzieś obok siebie ... Pisałem już dwa razy do tego chinola to mi wysłał na maila zdjęcie mojej paczki z moimi danymi więc na pewno telefon był spakowany i podpisany do nadania ...a co dalej ? choler.a wie .. ale napisałem do niego jeszcze dzisiaj no bo to już przesada jest, zobaczymy co odpisze
telefon też gdzieś w Singapurze leży?
-
LuXaS
-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości