przez adix1310 » 1 lis 2013, o 17:34
1. Poczytałem Twoje posty. Masz tendencję do obrażania ludzi. Ciekawe, czym jest to spowodowane? Bo jakiś powód takiego postępowania przecież musi być.
2. Sam nie podaję numerów trackingowych własnych przesyłek, ale nie mam problemów z tym, że ktoś ten numer podaje. Nie oceniam innych przez pryzmat tego, jak ja bym postąpił w danej sytuacji. Każdy jest kowalem własnego losu. Jeżeli ktoś takowymi informacjami chce się dzielić - jego sprawa. Nie obrałem sobie za priorytet, w przeciwieństwie do Ciebie, obrażania ludzi, którzy mają odmienny sposób myślenia od mojego.
3. Masz pojęcie, jaki przemiał mają sortownie? Nie zaprzeczam, że UC może mieć pojęcie o istnieniu tego forum, ale nie sądzę, by ktoś obrał sobie za życiowy cel wyszukiwanie paczki z jednym telefonem, bo ktoś na tym forum napisał numer trackingowy i zasugerował, że w paczce jest telefon za 100 dolarów. To wręcz nielogiczne by było.
No właśnie. Tam lecą tysiące paczek, a mi się wydaje że celnicy nawet mają w dupie to wasze forum bo są jeszcze inne fora, a celnicy to też ludzie i we własnym zakresie prywatnie może sobie oglądają fora ale w pracy tego nie stosują.
To że podałem numer przesyłki na forum oraz jej cenę i zawartość nie ma nic do rzeczy.
Koniec roku się zbliża trzeba uzupełnić dziurę budżetową dlatego zatrzymują nie co 10 paczek ale co 8.
Dlaczego w kwietniu zamawiałem ZTE v970 z aliexpress u Chinatronic i przyszedł w 12 dni, w tym były świeta majowe. Przeszedł z warszawy od razu do krakowa i do mnie bez żadnego vatu.
A teraz jest listopad i już musze płacić vat.