Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
25 sty 2017, o 19:19
Prawdopodobnie tak - "Przesyłka w transporcie" miałem w sobotę o 18 godzinie a dzisiaj odebrałem paczkę.
25 sty 2017, o 19:28
Bardzo dobrze w takim razie ;) zapewne nie ma opcji aby dotarła przed weekendem ?
25 sty 2017, o 19:41

Według mnie to twoja paczka dopiero planuje opuścić Chiny (lub opuściła, ale nie zostało to odnotowane). Do Francji jeszcze nie dotarła.
Zważywszy na okres noworoczny myślę, że może jeszcze być w Chinach.
Mam też opóźnienia w przesyłkach puszczonych przez SF-Express. W ostatnim tygodniu leżały nieco dłużej w Hongkonkg niż wcześniej.
25 sty 2017, o 20:58
Kurcze myślicie, że paczka utknela w Chinach na czas świat?
994449595174
25 sty 2017, o 22:02

Według mnie to twoja paczka dopiero planuje opuścić Chiny (lub opuściła, ale nie zostało to odnotowane). Do Francji jeszcze nie dotarła.
Zważywszy na okres noworoczny myślę, że może jeszcze być w Chinach.
Mam też opóźnienia w przesyłkach puszczonych przez SF-Express. W ostatnim tygodniu leżały nieco dłużej w Hongkonkg niż wcześniej.
A myślałem że niedługo będzie już u mnie.... Gdzie sprawdzasz tracking, że taki szczegółowy?
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
26 sty 2017, o 12:52
@cynek777
Zapewne skutków telefonu nie odczułeś :)
26 sty 2017, o 13:04
No nie. Nie ruszyło nic. A co z twoimi?
26 sty 2017, o 14:09
Dzisiaj mija od 14-17 dni jak za 3 przesyłki wysłałem na @ papiery. Przeginają i tyle. Jak Przemyśl zawsze odprawiał mi w 1-2 dni tak teraz to jest jakieś nieporozumienie.
26 sty 2017, o 16:02
teraz tak to bedzie wyglądało zamawianie z azji.
26 sty 2017, o 17:01
@majkel20
mam podobnie jak Ty, wydaje mi się że nasze paczki są w transporcie do francji. na tym szczegółowym trackingu co wstawił adminekPL , kolejne pozycje mogą być nieposegregowane, za względu na różnice czasowe. Na oficjalnej stronie przekaźnika nasze paczki maja oficjalny status "in transit".
26 sty 2017, o 17:30
Wszyscy chwalili, że seller method trwa ok 14 dni. Ojj czuję, że będzie dużo dłużej w moim przypadku...