Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez abilidian » 6 gru 2015, o 09:04
Na to wyglada ze masz pecha. Moja z 21 jest dzis w WER.
-
abilidian
-
- Telefon:: Lenovo
przez Byrd » 6 gru 2015, o 11:10
Poczta Malezyjska jest wolniejsza ostatnio, serio. Moja paczka NL Post wysłana 21 jest od wczoraj w WER Warszawa, a najdziwniejsze, że dwie wysłane China Post 28.10 doleciały 1.12 i dalej tam leżą :/
-
Byrd
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 9
- Telefon:: Jiayu F1
przez krzysiu » 6 gru 2015, o 11:29
Sprawdz teraz, moja paczka ma taka sama date wyslania i co najlepsze godzine i minute tez...
U mnie na szczescie dzis przybyla do wer Wawa. U Ciebis powinno byc podobnie :)
u mnie dokladnie to samo
2015-11-21 21:52 The item is on transport to the country of destination
wczoraj kolo 17 paczka zameldowala sie w warszawie
-
krzysiu
-
- Telefon:: iphone
przez abilidian » 6 gru 2015, o 11:43
Sprawdz teraz, moja paczka ma taka sama date wyslania i co najlepsze godzine i minute tez...
U mnie na szczescie dzis przybyla do wer Wawa. U Ciebis powinno byc podobnie :)
u mnie dokladnie to samo
2015-11-21 21:52 The item is on transport to the country of destination
wczoraj kolo 17 paczka zameldowala sie w warszawie
Daj znac jak sie ruszy z WER...