przez hellhammer » 8 lis 2015, o 21:06
Maciej wróżbita? Dajesz gwarancje? Czy sam mu tą paczek dostarczgsz? A jak przyjdzie w czwartek to zwrot kosztów zakupu?
Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Środa to najgorszy dzień, jeśli chodzi o dostarczanie paczek. Na 80% zawsze paczka przeleży w WER przez weekend. Chyba, że mieszka się w woj. mazowieckim lub paczka lest lekka. To wtedy będzie dostarczona czwartek/piątek.
Kolejne bzdury. Dom rodzinny mam w mazowieckim dawne radomskie. Obecnie mieszkam w lublinie. I nie ma reguly. Czasami wer warszawa przychodzilo w piatek i juz w poniedzialek bylo u mnie w lublinie a czasem przychodzi w sobotr, niedziele i lezy do czwartku a w piatek mam. Tak samo było jak mieszkalem w mazowieckim gdzie z wer wawa trafialo odrazu na poczte moją. Teraz jedzie z wer wawa na wer lublin, potem na poczte.
Nie ma i nie było reguly. Kiedys na wer wawa lezala max 1 dzien teraz zdaża sie ze lezy az tydzien np. Kiedyś bylo sledzenie na poczcie polskiej dokladne a teraz jest wer wawa a potem mam no zostawiono awizo lub dostarczono.
Wszedzie pracuja ludzie, a i paczek przychodzi rozna ilosc, paczki sa w roznym czasie przepakowywaen, skanowane i wysylane. Masz takze dni wolne od pracy itp.
Wiec obaj z zielonym macie chyba te szklane kule. Owszem prawdopodbne ze dostanie paczke w poniedzialej ale rownie dobrze moze i dostac w czwartek.
Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość