Często? W sumie to zawsze (nie ma u nich możliwości zmiany wartości paczki, opisania jako gift etc.), ale dla mnie nie ma różnicy, bo jeśli chodzi o droższe przedmioty z Chin to niezależnie co kupię, gdzie kupię i jak opiszą paczkę też zawsze płacę

(celnicy w WER Zabrze muszą mnie strasznie nienawidzić... albo lubić, bo dzięki mnie mają pracę

w sumie celnik też człowiek i z czegoś żyć musi, zatem nie złości mnie to specjalnie

), więc żadna różnica, bo i tak każdy zakup liczę z VAT-em, a LITB bardzo lubię za dobry customer care + system premii za zamówienia + to, że płatną wysyłkę można praktycznie znieść (zazwyczaj wynosi ona ok. 5 - 8$), bo często sami z siebie dają 5$ bonusa (działa to niezależnie od ewentualnych kuponów). Z takich ciekawostek po podsumowaniu bonusów kupiłem Doogee F1 Turbo za 104$, właśnie leży sobie w Zabrzu i zapewne bawią się nim celnicy

. Co dla mnie najważniejsze- póki co nie miałem fail-a z zamówieniem od nich, a jako oficjalny partner Doogee mają na nie zazwyczaj najlepsze ceny

.
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha