Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez marcin.a » 10 paź 2014, o 16:38
Ok, napisze do chinczyka o co kaman. Zobaczymy co powie,ale pewnie standard "don't worry my friend, please be patient"
-
marcin.a
-
- Telefon:: htc
przez Andrewko » 10 paź 2014, o 20:36
Nie chcę Cię martwić ja miałem WEDO status przez ponad 3 miesiące Poland Dispatching teraz minęło ponad 4,5 i już mam System Interface exceptions,Please try again! .Czyli już o niej zapomniałem bo to już wiadomo w moim przypadku ,że nie dotrze
Poczekam jeszcze troszkę i założę spór. Dzięki za odpowiedź
-
Andrewko
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 19
- Telefon:: Inew v3
- ROM: 1.0.8 Gps Fix
przez Andrewko » 11 paź 2014, o 11:57
Nie chcę Cię martwić ja miałem WEDO status przez ponad 3 miesiące Poland Dispatching teraz minęło ponad 4,5 i już mam System Interface exceptions,Please try again! .Czyli już o niej zapomniałem bo to już wiadomo w moim przypadku ,że nie dotrze
Poczekam jeszcze troszkę i założę spór. Dzięki za odpowiedź
Moje WEDO doszło dzisiaj. 33 dni. Teraz wolę dopłacić tego dolca czy dwa i wysłać Singpost czy HK post.