Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez zgf1 » 30 wrz 2013, o 15:23
Tylko VAT, 23% z ceny.
Lepiej zadzwon, dowiedz sie na jaki email masz poslac zrzut ekranu z paypal/ali/konta bankowego, bedzie szybciej nie trzeba czekac kilka dni na list polecony od nich, milo mi, ze nie jestem osamotniony! :D
-
zgf1
-
przez lukrowyn » 30 wrz 2013, o 15:34
serio Zabrze zatrzymuje wszystko?
nudzi im się tam , czy co , bo moje zamówienie też przez Zabrze pójdzie ...
-
lukrowyn
-
- Telefon:: sgs2
przez przemek275 » 30 wrz 2013, o 15:34
U mnie taki status jest od 11.09.2013 SG post twierdzi ze nie ma tej paczki a wg 4px paczka od 13.09.2013 jest w singapurze. Tel to Lenovo p780 ma sporo baterie 4000mha nie wiem czy ta bateria nie jest problemem???
Paczka pczywiscie SG poste. Ktos z was tad dlugo czekaj juz na dispatched oveseas???
Napisz do sprzedawcy może coś interweniuje, jak nie to na stronie 4px masz zakładkę "contact us" może popchną ją dalej. Moja stoi od 25 w takim statusie i to już wydaje mi się dosyć dlugo, na szczęście nie dużej wartości.
-
przemek275
-
- Pochwały: 2
- Telefon:: thl w100
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość