Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez mistrzuniu10 » 27 sie 2014, o 22:22
Moja paka idzie nl postem i musze ci powiedziec ze jakos szybko 19.08 wy. slal dzis jest 27.08 i juz jest w wawie :) Z amsterdamu szla trzy dni
Jak myslisz dojdzie mi do konca tygodnia skoro dzis wyslal mi
Pake wer warszawa a ja jestem z centrum wawy;)?
Nr paki masz : RS143818625NL
-
mistrzuniu10
-
- Telefon:: nokia
- ROM: 1gb
przez jacek666b » 27 sie 2014, o 22:46
Moja paka idzie nl postem i musze ci powiedziec ze jakos szybko 19.08 wy. slal dzis jest 27.08 i juz jest w wawie :) Z amsterdamu szla trzy dni
Jak myslisz dojdzie mi do konca tygodnia skoro dzis wyslal mi
Pake wer warszawa a ja jestem z centrum wawy;)?
Nr paki masz : RS143818625NL
Jutro u Ciebie na 99%
Sprawdzaj jutro z rana tracking na stronie poczty, może się pojawić nawet dopiero około 14-u mnie tak jest. Jak widzę WER Warszawa wysłanie, to wiem że na drugi dzień paczka będzie u mnie-no chyba że weekend to wtedy wiadomo.
Autor postu otrzymał pochwałę
-

jacek666b
-
- Pochwały: 6
- Telefon:: Nokia Asha 302
- ROM: stock
-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość