Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj') Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Mam prośbę. Wyjaśnicie mi gdzie w tej chwili jest ta paczka? W Chinach? Praktycznie od razu po wysłaniu pojawił się jej numer na stronie poczty polskiej. Oto numer: RI121345035CN Dzięki za info.
Ładowarkę kupiłem przez aliexpress 3 dni temu i po 3h dostałem numer do śledzenia. Wczoraj jeszcze nie było żadnej informacji na stronie china post, ale już dzisiaj z rana pojawiło się info i na china post i na pp.
Na spokojnie czekaj cierpliwie. Dla przykładu masz z mojej paczki, która przyszła po 32 dniach. Różnie to bywa, raz przychodzą szybko, raz wolno i trzeba czekać cierpliwie. Masz czas na ochronę kupującego 60 dni. Dopiero zacząłbym się martwic gdybym paczki nie dostał koło 50 dnia od wysyłki. Na spokojnie...............
Nadejście przesyłki 2014-08-09 08:23 AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENTRE Wysłanie przesyłki 2014-08-09 08:23 AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENTRE Nadejście przesyłki 2014-08-14 20:39 WER Warszawa Wysłanie przesyłki 2014-08-16 08:36 WER Warszawa Nadejście przesyłki 2014-08-16 11:18 UP Moja mieścina ;p