Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: [zakupy] Śledzenie Przesyłek, status przesyłki

29 lip 2014, o 11:22

simon17 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mógłby ktoś sprawdzić na gmailu czy przy mailu do WER ma etykietę odebrane, bo zastanawiam się czy drugi raz nie wysłać

29 lip 2014, o 11:24

paczka wysłana przez Goldway w piątek 25 lipca, dlaczego nie ma moich danych? co oznacza status dokładnie? gdzie paczka się może znajdować?

Spoiler:

na innych stronach w ogóle nie widnieje paczka...

29 lip 2014, o 11:29

simon17 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mógłby ktoś sprawdzić na gmailu czy przy mailu do WER ma etykietę odebrane, bo zastanawiam się czy drugi raz nie wysłać

Zabrze nie odpowiada na maile ani nie potwierdza odbioru, zanim zapytasz przeszukaj forum.

Re: Odp: [zakupy] Śledzenie Przesyłek, status przesyłki

29 lip 2014, o 11:31

ks20 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

U mnie jest dokładnie to samo tyle tylko, że paczka wysłana 24.07. Z tego co mi wiadomo tak będzie dopóki paczka nie dojdzie do Amsterdamu. Później powinna już się pojawić w siedzeniu poczty polskiej i pojawia się Twoje dane.

29 lip 2014, o 11:49

picapau napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zabrze nie odpowiada na maile ani nie potwierdza odbioru, zanim zapytasz przeszukaj forum.

Tak tyle, że ta etykieta pojawia się gdy użytkownik otworzy skrzynkę. Może być też tak, że mają jakiegoś nie kompatybilnego klienta :D Dalej proszę by ktoś to sprawdził :)

29 lip 2014, o 12:28

Nie mam żadnej etykiety na żadnej wysłanej wiadomości, niezależnie czy do Zabrza czy do znajomych. Niestety nie wiem o co ci chodzi.

29 lip 2014, o 12:36

Obrazek
tak wygląda

29 lip 2014, o 14:05

swiezak82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

U mnie jest dokładnie to samo tyle tylko, że paczka wysłana 24.07. Z tego co mi wiadomo tak będzie dopóki paczka nie dojdzie do Amsterdamu. Później powinna już się pojawić w siedzeniu poczty polskiej i pojawia się Twoje dane.

nie martw sie, mam indentycznie, tez zamwialem 24.07 od goldwaya zenfona. czekamy razem na paczki ; ) na springglobal tez nic nie ma o waszych paczkach?

29 lip 2014, o 14:27

też nie ma, na postnl pokazuje ten sam status :)

29 lip 2014, o 15:28

fusse napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

nie martw sie, mam indentycznie, tez zamwialem 24.07 od goldwaya zenfona. czekamy razem na paczki ; ) na springglobal tez nic nie ma o waszych paczkach?

Na springglobalmailtracker.com nic nie widać.
Ale za to widać tutaj http://www.yw56.com.cn/english/DIY.asp
7/25/2014 12:37:00 PM The item is pre-advised, Poland
7/24/2014 8:00:00 PM SHENZHEN Despatched from Shenzhen Yanwen Sorting Center
7/24/2014 6:00:00 PM SHENZHEN Arrived at Shenzhen Yanwen Sorting Center

29 lip 2014, o 15:54

Hej czy ktoś czeka na deskach 4176? Jak sprawdzić czy dotarł jeśli nie mam paczki nim badanej?

29 lip 2014, o 16:56

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Także ostatnio kupowałem u Goldiego i również nigdzie nie widać paczki prócz tej strony co podałeś
7/29/2014 3:32:00 AM The item is pre-advised, Poland
7/26/2014 8:00:00 PM SHENZHEN Despatched from Shenzhen Yanwen Sorting Center
7/26/2014 6:00:00 PM SHENZHEN Arrived at Shenzhen Yanwen Sorting Center
Odpowiedz