przez mrseeba » 10 lip 2014, o 10:43
Za to jaka radość jak wrócisz:)
Przy powrocie po dwóch miesiącach do kraju to faktycznie będzie tyle radości...
Paczka w sobotę powinna dotrzeć już do Polski, prawda? I teraz tak, wysyłana będzie bezpośrednio z Warszawy do doręczenia, czy po drodze zahaczy o najbliższy memu położeniu magazyn DHL? Z uwagi na miejsce przeznaczenia, według mego toku rozumowania powinna zahaczyć o Kielce (do tych mam około 40km). W sobotę do godziny 11 mam ostatnią szansę na "przejęcie" paczuchy. Inaczej mogę się pożegnać z telefonem na najbliższe dwa miesiące.
czwartek, lipiec 10, 2014 Terminal DHL Godzina Ilość
11 Odprawa celna zakończona o HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 14:25
10 Przesyłka procesowana - HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 14:25
9 Przesyłka awizowana w punkcie tranzytowym - HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 14:22
8 Zaktualizowano status odprawy celnej HONG KONG - HONG KONG 11:22
7 Przesyłka opuściła punkt tranzytowy - SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 10:27
6 Przesyłka procesowana - SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 10:23
5 Odprawa celna zakończona o SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 10:09
4 Przesyłka oczekuje na odprawę celną SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 09:04
3 Przesyłka awizowana w punkcie tranzytowym - SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 08:31
2 Przesyłka procesowana - SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 00:28
środa, lipiec 09, 2014 Terminal DHL Godzina Ilość
1 Przesyłka odebrana od nadawcy SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 16:29