Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez mortimer » 29 maja 2014, o 12:31
Jakie masz żądanie w tym sporze? Jeżeli masz full refund i taki jest ostatni status, to jeżeli sprzedawca nie dał żadnej kontrpropozycji, Ali uzna Twoje żądanie. Tak było w moim przypadku.
-

mortimer
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 96
- Telefon:: , a w nim bateria.
przez KupMiŻelka » 29 maja 2014, o 12:32
dałam żądanie połowy kasy, ale na dodatek koszulka po 1wszym wypraniu skurczyła sie tak ze nadaje sie na smietnik. czy jak teraz dam "modify" to mam tam mozliwosc zmienic na full refund ? i teraz znowu trzeba bedzie czekac te kilka dni czy juz te pare minut?
Uwaga Blondynka!
-

KupMiŻelka
-
- Pochwały: 1
- Telefon:: najzwyklejszy
przez janek_m » 29 maja 2014, o 12:34
Otrzymałem taką samą odpowiedź :) Z szablonu :)
-
janek_m
-
- Telefon:: 792924057
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości