Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.

Regulamin działu

Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
Odpowiedz

Re: [zakupy] Śledzenie Przesyłek, status przesyłki

26 maja 2014, o 13:33

matlos napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Doładnie dispatch 4121 w wawie.

26 maja 2014, o 13:39

Szlag mnie trafia powoli od tego burdelu w SG...

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka

26 maja 2014, o 13:41

A gdzie mój 4108 do [cenzura] ?!

/kultury trochę chamie
fake4r

26 maja 2014, o 13:43

tomeklodz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ja dziś dostałem nowy status dla mojego zamówienia "Despatched to overseas (Country code: PL)" i Despatch No.: 4114

26 maja 2014, o 14:18

A u mnie pokazało się coś takiego:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Czyli zdarzenie (dojście paczki do oddziału Poczty Malezyjskiej?) miało miejsce dziś, czy 21 maja?

26 maja 2014, o 14:27

napisał wyżej - 4119 SR2.

26 maja 2014, o 14:29

night95 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

masz juz status na poczcie polskiej ze WER warszawa? czy na innym monitoringu
mam ten sam Despatch 4119 sr2 a w monitoringu bez zmian :(

26 maja 2014, o 14:56

Wer warszawa mam;)

Wysłane z mojego iOCEAN X7 przy użyciu Tapatalka

26 maja 2014, o 15:06

Singpost odpisal mi teraz ze juz nie 8-14 dni roboczych tylko 8-15 dni roboczych :) (ciekawe co odpisza jutro - 8-16)

Po 18 dniach mozna wyslac zapytanie? / reklamacje? pod ponizszym linkiem:

Please be advised that the estimated delivery timing for your registered article to reach Poland will be 8-15 working days, excluding weekends, public holidays, subject to Customs Clearance, festive peak season and weather conditions. Kindly wait for 2-3 working days. You may wish to raise an online enquiry after 18 working days from the date of posting, using the below link:

http://www.singpost.com/registered-article-enquiry.html

26 maja 2014, o 15:07

night95 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

dzieki ;) to mam nadzieje ze moja tez juz dzis pojawi sie w wawie jak ten sam nr byl ;)

26 maja 2014, o 15:08

Moze wieczorem;)

Wysłane z mojego iOCEAN X7 przy użyciu Tapatalka

26 maja 2014, o 15:12

Na jakiej stronie śiedzicie paczki, że macie te numerki np. 4119? Na 17track mam napisane tylko, że SR2, bez numerków kontenerów czy czegokolwiek.
Odpowiedz