Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
22 maja 2014, o 10:38
ja czekam ale status wisi caly czas, ktos wczensiej pisal ze sa niby w polsce juz ale nie zeskanowane jeszcze...
A może ma ktis jakieś tajne/ pufne dane nt. SR2 4111? :)
22 maja 2014, o 10:46
ile czasu idzie paczka z Amsterdamu do Polski?
ktoś wie gdzie dokładnie trafi? Warszawa, Szczecin, czy może być różnie?
22 maja 2014, o 11:05
Do warszawy od 2 do 7 dni
22 maja 2014, o 11:22
Moja paczka z GUANGZHOU została wysłana 1 maja. Od 22 dni mam status package sent, więc ja już się poddaję ;D
22 maja 2014, o 11:46
@up
Podpinam się:
Tu nie ma zasady :) gość zamówił z tej samej aukcji co ja, 1,5 tygodnia później, dostał paczkę tydzień temu, mieszka niedaleko mnie. Mojej jeszcze nawet w Szwecji nie ma

Tu tak naprawdę nie ma zasady, to loteria, zależy czy skośnooki dostał porcję ryżu i czy mu się chce
22 maja 2014, o 11:58
Czy ktoś z Was orientuje się jaką drogę pokonuje paczka wysłana przez SingPost?
22 maja 2014, o 12:37
Chiny>Hong Kong>Singapur>Warszawa>WER w twoim województwie>Twój UP>Twoje łapki
22 maja 2014, o 12:39
Dzueki. Czyli singpost to najkrotsza droga z Azji;) Ale czy paczka lecie bezposrednio czy ma przesiadke? Ktos wczorsj wspominal cos o Turcji..
Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
22 maja 2014, o 13:38
Dzueki. Czyli singpost to najkrotsza droga z Azji;) Ale czy paczka lecie bezposrednio czy ma przesiadke? Ktos wczorsj wspominal cos o Turcji..
Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
Moja raz leciała przez Francję