Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez Robbo » 9 maja 2014, o 12:03
Rewelacja, niecały miesiąc.
Ja i G2
-
Robbo
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 16
- Telefon:: Samsung Galaxy Nexus
- ROM: MIUI V5
przez lajsta » 9 maja 2014, o 12:38
Pomijając kwestię, że towar kupiłem 2.4.

Pierwszy raz tak długo czekałem na paczkę - pomijając tę, która przyszła równo po 100 dniach ale wcześniej dostałem full refund.
Ostatnio edytowano 9 maja 2014, o 12:40 przez
lajsta, łącznie edytowano 1 raz
-

lajsta
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 10
- Telefon:: NubiaZ7mini
przez ALEX-77 » 9 maja 2014, o 12:40
Spotkaliście się z czymś takim kiedykolwiek?
Jakiś Saszka chyba nie przejmie mi paczki? ;)
Dziś zmienił mi się kolejny status dla zupełnie innej paczki od innego sprzedawcy ale też HK post
ponawiam pytanie, czy ktoś się spotkał z taką sytuacją że idą paczki przez ruskich?
o kuzwa to Putin i paczki przejmuje już z Chin..
a tak poważnie to też pierwszy raz widzę taki motyw ,pisz do chinczyka niech się określi o co kaman,bo wszystko wskazuje na to że popie..lił państwa.

-

ALEX-77
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 27
- Telefon:: Xiaomi Redemi Note
- ROM: MIUI Polska