pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
31 mar 2018, o 19:47
No to jest jakieś światełko w tunelu ;) Ja cały czas czekam i sam się zastanawiam co z nim zrobie, kiedy dojdzie ;)
Mam pytanko do posiadaczy, jak z jakością rozmów i dźwiekiem na słuchawkach? na ruskim forum dość na to narzekają :/
1 kwi 2018, o 00:32
Pomimo fajnosci sprzętowej - ROMem zniechęca on ludzi do siebie.
Walczę ciągle z nim usiłując wydobyć co najlepsze z kamerki, porównuję i wychodzi mi na to że fotki robi całkiem całkiem. lepiej niż mój ulubionym ( nie ma wyjścia - ciągle za niego płacę raty w plusie ;) ) P10lite.
fotki na manualu wychodzą całkiem fajnie.
Opiszcie swoje przygody z GPSem, ciekawy jestem Waszych opinii
1 kwi 2018, o 15:17
No trzeba przyznać że za tą kasę nie jest zły, mnie po dobrym kursie kosztował jakieś 500zł.
Ale i tak wróciłem do Huawei Nova. Poza tym że aparat jest minimalnie gorszy i wyświetlacz mniejszy , same plusy. Dużo lepsza bateria , w Sharpie to była dziwna sprawa bo miałem sot 6h ale też 2h. Huawei jest przewidywalny i poniżej 5 nigdy nie spada. Jest bardzo fajny system , który nie sprawia żadnych problemów, wszystko po prostu działa, jest gniazdo Jack :). W sumie oba telefony są spoko tylko w Sharpie muszą dopracować system , ja zostaję przy novie bo jakoś zwyczajnie lepiej mi leży :)
3 kwi 2018, o 09:12
Czesc,
jak zmieniłeś glos na polski w Google Maps ?
3 kwi 2018, o 16:41
Wchodzisz w Mapy, rozwijasz belkę z lewej strony, wchodzisz w Settings, następnie w Navigation Settings i Voice Selection
Co do pytania o jakość pracy GPS i nawigacji to nie widzę odstępstw od innych telefonów jakich używałem, wszystko działa prawidłowo
3 kwi 2018, o 18:20
panowie, jak z SOT na LTE oraz z jakością fotek w końcu? potestowaliście w końcu ten telefonik?
3 kwi 2018, o 18:23
foki lepsze niz mi5.
SOT - 4h na lte
jak bedzie rom z PL to naprawde kawal dobrego telefonu.
3 kwi 2018, o 18:33
mi5 ten pełny czy 5x?
lepsze niz Leeco x722? le pro 3 elite ?
mozna jakies sample w full rozdzielczosci na uploadfile.pl ?
3 kwi 2018, o 19:12
mam mi5.
nie mialem lecco wiec ciezko porownac . dla mnie telefon ladniejszy i lepszy niz mi5... tylko softu pl brakuje
3 kwi 2018, o 20:10
Wiele sampli pojawiało się kilkanaście postów wcześniej, warto przeglądać też ruskie forum 4pda, tam co chwilę ktoś coś wrzuca. Tutaj porównanie z mi5s
https://4pda.ru/forum/index.php?s=&show ... p=72021229