kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring,
Dyskusje, promocje, pomoc.
24 sie 2014, o 17:38
Panowie co możecie polecić do 50 dolarów z aliexpres bo muszę zamówić wideo rejestator??
24 sie 2014, o 18:18
G1WH
Wysłane z tabletu Onda v819 3g przy użyciu Tapatalk
5 wrz 2014, o 01:37
Dostalem kamerke G1WH z Ali. Mam 3 pytania do posiadaczy i uzytkownikow:
1. Czy u Was dioda to rowniez swiecaca na bialo dioda LED? Bo myslalem ze to bedzie niewidoczna dioda IRDA do rejestrowania w nocy.
2. Wg instrukcji podczas nagrywania przycisk MODE ma zmieniac tryb dzienny na nocny (wlaczac diode?). U mnie to nie dziala. Przycisk MODE powoduje zabezpieczenie nagrania (kludeczka) przed nadpisaniem.
3. Czy Wy rowniez macie bardzo luzne polaczenie urzadzenia z uchwytem-przyssawka? Chodzi mi o to miejsce w ktore sie wsuwa uchwyt, pomiedzy przyciskiem Power a gniazdem AV. Wydawalo mi sie ze to polaczenie powinno byc jakies takie "zatrzaskowe".
4. Jaka macie metode na archiwizowanie "ciekawych" momentow podczas jazdy? Bo urzadzenie nagrywa filmiki w petli. Przycisk MODE podczas nagrywania zabezpiecza aktualne nagranie przed nadpisaniem. A co w momencie kiedy akurat zacznie sie nowy plik petli, a ja bede chcial zabezpieczyc poprzednie nagranie? Trzeba to wowczas zrobic recznie czy jest inna metoda? Bo jak bawilem sie kiedys jakas tego typu apka na Androida to ona miala w sobie opcje, ze w momencie wybrania opcji zabezpieczenia nagrania archiwizowala ona 1min wstecz i 1min do przodu od chwili wybrania opcji archiwizacji.
Poza tym kamerka bardzo fajna. Bardzo dobra jakosc filmikow, ale tylko w FullHD. W nizszej rozdzielczosci kiepsko widac.
5 wrz 2014, o 22:20
Co prawda mam z polskiego brandu ale 3 pierwsze pkt się zgadzają w 100% i to raczej normalne w tym modelu, a z luźnym uchwytem można poradzić sobie łatwo, wystarczy wsadzić jakiś papier lub tekturke w otwór i wtedy luz się zmniejsza bądź droższa metoda zmiana uchwytu na taki który umożliwia montaż na lusterku. Co do pkt 4 zazwyczaj mają ważny film wyciągałem kartę i zgrywałem na kompa ważny film. Brakuje guzika sos do zabezpieczania filmu, przed i po.
13 sty 2016, o 00:02
Proponuję zapoznać się z
TYM tematem
13 sty 2016, o 05:40
Jakiś czas temu otrzymałem kamerkę do Gearbest do testów.
Tutaj moje wrażenia:
http://www.autowrzuta.pl/viewtopic.php?f=28&t=3537
13 sty 2016, o 12:33
Jak oglądam próbki, to widze, że wciąż rozpoznawanie numerów rejestracyjnych wieczorem moze być problemem.