W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.
13 lip 2018, o 16:08
Wersję root nie mogę zainstalować, bo wyskakuje błąd przy instalacji, a w wersji bez root nie mogę się zalogować, nawet z microG.
16 lip 2018, o 21:06
Szukałem w wielu miejscach odpowiedzi, ale niczego nie znalazłem. Czy w standardowej aplikacji aparatu, w trybie pro macie problem z ustawieniem autofocusa? A dokładniej po wybraniu punktu ostrzenia aparat znajduje punkt ostrości, następuje potwierdzenie dźwiękiem, ale chwilę po tym traci ostrość. Co ciekawe, po wybraniu opcji ostrzenia ręcznego i zaznaczeniu punktu ostrzenia na ekranie, takiego problemu nie ma. Dobrze jest to widoczne przy zdjęciach makro. Takiego problemu nie ma w trybie automatycznym, ani w innych aplikacjach (sprawdzałem open camera). Wersja oprogramowania jaką mam to 6.3.0.0G
17 lip 2018, o 14:45
DarK SimoN właśnie mam tak samo jak Ty, wcześniej miałem le eco cool 1 i działał mi ogyoutube i tego vanced youtube nawet nie sprawdzałem, a teraz na meziu w żadnej z tych aplikacji nie mogę się zalogować więc musi być jakiś problem z micro g dla telefonów meizu
20 lip 2018, o 01:26
W dodatku na flyme nie działają dymki messengera, nie widać wykupionych aplikacj w Play Store, nie działa SuperSU... Nie ma nawet jak schować paska powiadomień, żeby SAMOLED się nie wypalał....
20 lip 2018, o 08:38
mi messenger działa normalnie, dymki działają i przeglądarka która też się otwiera w dymkach chodzi jak trzeba, co do pasku powiadomień to zazwyczaj ma on tło takie jak reszta ekranu, czyli w aplikacjach główny kolor aplikacji (facebook - niebieski, opera - biały, ekran główny - tapeta) więc raczej nic się nie wypali, co do aplikacji to nic nie mam wykupionego więc nie wiem, a roota nie mam więc jestem bez super su
20 lip 2018, o 17:27
A jaką masz wersję Flyme?
20 lip 2018, o 18:35
Panowie jak u Was z synchronizacją kalendarza google... na flyme 7 beta caly czas sie kreci kółko syncho, zauważyłem ze może sie zsynchronizowac nawet po kilku dniach, inne uslugi google synchronizuja sie dobrze, może jakieś rozwiazanie ktoś podpowie...?
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
20 lip 2018, o 22:23
Czy działa Wam OTG? Na przykład nagrywanie filmów na pena?
21 lip 2018, o 19:53
Nie polecam usuwać żadnych apek systemowych, bo po usunięciu przeglądarki ekran robi się czarny i telefon nie reaguje na nic, nawet reset do ustawień fabrycznych z wipe na to nic nie poradzili, bo problem zaraz powrócił.
22 lip 2018, o 08:30
jest ktoś na Flyme 7.8.7.16G Beta [GLOBAL]? warto przejść z 6.3.0.0g ?