Zamówiłem szczoteczkę oclean 27.12. W trackingu ciągle brak informacji. Kiedy mogę się spodziewać informacji na temat przesyłki? Wybrałem przesyłke poczta holenderską.
Witam. Mam pytanie zamowilem telefon z gearbest jest to moje pierwsze zamowienie z tego serwisu. Zamowienie zrobione 04.12 niby wyslane po kontqkcie z supportem 06.12 status przesylki na wszelakich serwisach caly czas jest taki sam ( przesylka priority line z ubezpieczeniem nr przesylki 5147488626) your parcel is on its way southall do dzisiaj status bez zmian na supporcie pisza mi zebym jeszcze czekal. Jak dlugo moze przesylka isc albo kiedy sie zmieni jej status czekac jeszcze cierpliwie czy pisac do aupportu dalej co sie dzieje z ta przesylka?
Niestety na obecny czas przesyłka może iść jeszcze około miesiąca. Ale jest nadzieja że na dniach pojawi się kolejny status przesyłki albo w Pradze albo w GB.
Mam nadzieje ze przyjdzie plusem musze przyznac z ali jest mozliwosc sledzenia ze wogole idzie packa tutaj irytuje mnie bardziej fakt ze nie wiem co sie wogolw dzieje zadnych zmian wszyatko wisi bez zmian od miesiaca prawie. Zakladalem ze przyjdzie z opoznieniwm itp ze ponad miesiac alw nie zakladalem ze nie bede wogole nic wiedzial co sie z ta przesylka dzieje. Niby priority line szansa bez vatu itp ale nie wiedza bardziej drazni hehe
Przesyłka dopóki nie pojawi się w (najczęściej) Anglii, lub ostatnimi czasy w Pradze, nie ma pośredniego statusu. Dopiero jak się pojawi w jednym z tych miejsc, masz praktycznie status przesyłki odświeżany na bieżąco. Zobacz jak to wygląda na przykładzie jednej z moich wysyłek https://alipaczka.pl/?track=5988719626%0A