Ma też mniejszą pojemność :> i jest lżejszy. Co do elektroniki niech się wypowiedzą fachowcy. Podejrzewam, że taka sama jak w 10400. Ma również inne rozmieszczenie gniazd usb.
10400 to jedyny mi znany PB z tym fajnym kontrolerem texasa o wyraźnie lepszych parametrach i stabilnym prądem 2A na wyjściu. Jednak nie interesowałem się też innymi PB od xiaomi, ale 5200 chyba tego nie ma, 5000 slim może mieć, ogólnie idzie rozpoznać po 2A na wyjściu.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Czy ktoś coś widział/słyszał o jakimś porządnym powerbanku o sensownej pojemności (min. 4500 mAh) i w miarę niewielkim rozmiarze, wyposażonym we wbudowane 3 rodzaje wtyczki tj. microUSB, złącze iPhone-a (siakoś to się nazywa... Lighting?) i jeszcze coś? Znajoma podrzuciła mi temat, że miała z tym styczność i poprosiła, żebym znalazł to dla niej. Z góry dzięki za pomoc .
T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha