Ja nie ukrywam że jestem pijawką jak to ładnie nazwałeś ;), nie muszę się z tym chować, jak co niektórzy... w kilku postach nawet podkreślałem , że korzystam z tego forum właśnie dlatego. Mogę tu wejść znaleźć kilka ciekawych promocji , czasem trafi się coś bardzo fajne i kupie co potrzebuje. Nie mam czasu sam się bawić w szukanie i porównywanie na "większą" skalę. W końcu po to jest to forum prawda?
Co do spamu, faktycznie, może dla ciebie to był spam bo siedzisz przy kompie nie wiem ile czasu i wynajdujesz oferty. Dla mnie to pożyteczne informacje, pokazujące aktualne ceny w jednym miejscu mogę dzięki temu szybko sie zorientować co się opłaci kupić a co nie. Aktualnie z tego co widzę nic się tam nie dzieje, dzięki krzykaczom którym to przeszkadzało. Dla mnie póki oferty były fajne nie interesowało mnie co jest w linku. A to jak ktoś potrafił znaleźć lepszą ofertę niż inna osoba wkleiła to mógł to udowodnić wklejając lepszą i było by po problemie, "gadać/zrzędzić/trolić" każdy potrafi ale niewielu coś robi.
Marx dzieki za info będę tam też zaglądał. Tylko w promocjach miało to do siebie ze było to w miarę przefiltrowane i z ofert kilku sklepów było wybrane najciekawsze. A tu pełno "śmiecia" (między innymi dlatego czas poświęcony na to przez takich użytkowników jak sephot czy TY był/jest użyteczny dla innych nawet jesli ci inni to takie pijawki jak JA), ale dzięki.