Porządki na forum i sprawy bieżące.

Propozycje zmian na forum?

Re: Porządki na forum i sprawy bieżące.

Postprzez Juggernaut » 9 paź 2016, o 18:30

Ja nie ukrywam że jestem pijawką jak to ładnie nazwałeś ;), nie muszę się z tym chować, jak co niektórzy... w kilku postach nawet podkreślałem , że korzystam z tego forum właśnie dlatego. Mogę tu wejść znaleźć kilka ciekawych promocji , czasem trafi się coś bardzo fajne i kupie co potrzebuje. Nie mam czasu sam się bawić w szukanie i porównywanie na "większą" skalę. W końcu po to jest to forum prawda?

Co do spamu, faktycznie, może dla ciebie to był spam bo siedzisz przy kompie nie wiem ile czasu i wynajdujesz oferty. Dla mnie to pożyteczne informacje, pokazujące aktualne ceny w jednym miejscu mogę dzięki temu szybko sie zorientować co się opłaci kupić a co nie. Aktualnie z tego co widzę nic się tam nie dzieje, dzięki krzykaczom którym to przeszkadzało. Dla mnie póki oferty były fajne nie interesowało mnie co jest w linku. A to jak ktoś potrafił znaleźć lepszą ofertę niż inna osoba wkleiła to mógł to udowodnić wklejając lepszą i było by po problemie, "gadać/zrzędzić/trolić" każdy potrafi ale niewielu coś robi.

Marx dzieki za info będę tam też zaglądał. Tylko w promocjach miało to do siebie ze było to w miarę przefiltrowane i z ofert kilku sklepów było wybrane najciekawsze. A tu pełno "śmiecia" (między innymi dlatego czas poświęcony na to przez takich użytkowników jak sephot czy TY był/jest użyteczny dla innych nawet jesli ci inni to takie pijawki jak JA), ale dzięki.
Juggernaut

Pochwały: 9
Telefon:: LeTv x600

Postprzez KarlosW » 9 paź 2016, o 19:01

Wystarczy przyciąć komuś sponsoring i już znika.. Takie to pomocne osoby..
No i przestało wpadać byle co byle było z linkiem..
Podpisano: pijawa.
KarlosW
VIP

Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Postprzez Juggernaut » 9 paź 2016, o 19:57

Nikogo nie oceniam ale czy ty byś pisał dzien w dzien coś bezinteresownie ? Kazdy coś robi i to "interesownie". Kto twierdzi że robi coś bezinteresownie kłamie lub nie wie, że kłamie ;)...
Tak czy siak uważam, że takie osoby są potrzebne i często niedoceniane (może z tym niedoceniane to przesadzam). Większość osób, jak nie wszystkie, które najgłośniej krzyczały "na pohybel z tymi refami" nie pisały nic w dziale promocji albo prawie nic. ;)

To tak jak by w miescie była jedna studnia i był ktoś kto codziennie dla wszystkich tą wodę wyciągał ale prosił (dla zobrazowania) 1 grosz za swoją pracę, więc powieszono tego co wodę wyciągał (no bo jak smiał prosić o wynagrodzenie za swoja pracę). Po czym wszyscy się rozeszli i liczyli na to że ktoś inny wyciągając dla siebie wodę wyciągnie i dla nich (bezinteresownie...codziennie..no bo przecież to normalne prawda?) ;)...
Juggernaut

Postprzez szymi » 9 paź 2016, o 20:28

Juggernaut napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

masz mnóstwo tematów na forum gdzie ludzie dzielą się swoimi wrażeniami z używania danego urządzenia, dzięki czemu możesz się dowiedzieć czy warto się tym zainteresować czy badziew, kolejne setki tematów gdzie ludzie mający problem z urządzeniem pytają i dostają odpowiedzi, mnóstwo tematów gdzie każdy dzieli się swoją wiedzą na dany temat, zakupów itp., a ty wyjeżdżasz "Kazdy coś robi i to "interesownie". Kto twierdzi że robi coś bezinteresownie kłamie lub nie wie, że kłamie ;)..." idź już lepiej na tego fejsika i lajkuj posty swojemu idolowi - spambotowi bo szkoda na ciebie słów, jakby poczytać twoje posty to chyba łączy cie z nim jakaś bliższa relacja i nie mam tu na myśli takiego samego ip

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

z ta pijawa to nawet nie chodziło mi o osoby które korzystaja, a same nie wrzucja tylko, podsumowałem kolesia który nic na forum nie pisze, a jedyna aktywność to beczenie że mu promocji nie wrzucają i jak to tak
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez sephot » 9 paź 2016, o 21:05

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zatrzymaj dla siebie te miłe słowa, następnym razem skorzystam z funkcji warn-a. Bo to podchodzi pod obrażanie użytkownika.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez Juggernaut » 9 paź 2016, o 21:19

Co do FB jak juz pisałem wyżej nie przepadam za tym medium..

Co do bezinteresowności juz sie nie będę wgłębiał w filozofię ale nie wierzę, że istnieją takie aktywności, które nie dają człowiekowi jakichkolwiek korzyści. Jeśli nie dają bezpośrednich, materialnych, to, to co jest nagrodą za jakiś czyn dla człowieka jest satysfakcja. Nie wydaje mi się, żeby człowiek w ogole mógł robić coś, co nie ma żadnego celu dla niego.

A posty sephota są dla mnie źródłem informacji, a raczej dział promocji, a że on najwięcej tam pisał... to zacząłem przyglądać się co on pisze, takie to bliskie więzi.
Juggernaut

Postprzez szymi » 9 paź 2016, o 22:05

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zatrzymaj dla siebie te miłe słowa, następnym razem skorzystam z funkcji warn-a. Bo to podchodzi pod obrażanie użytkownika.

śmieszne, nie podając nicku, nawet pisząc coś co nie jest podobne do nicku pewnej osoby, pewna osoba czuje się wywołana do tablicy :-D
szymi
AKTYWNY

Postprzez sephot » 9 paź 2016, o 22:16

Wiadomo o kogo się odnosi, wystarczy przeczytać cała twoją konwersację z Juggernaut. Nie filozuj.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez szymi » 9 paź 2016, o 22:18

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

dobra, dobra, lepiej byś odpisał swojemu fanowi czemu przerzuciłeś się na fejsa i wykop ;-) :-D
szymi
AKTYWNY

Postprzez Herezja » 9 paź 2016, o 22:30

@Szymi siedzę na tym forum już od dawna a w sieci od 17 lat i tak /jadem plującego/ człowieka nie widziałem. Nic nie wnosisz pozytywnego do tego forum jedynie zawsze prowokujesz ludzi i obrażasz. Gdybym miał możliwości administratora na tym forum już byś miał za swoje wygłupy bana i to permanentnego z wpisanie nie nicka a IP. Więc ciesz się z poblażliwości władz tego forum.

Wysłane z Mlais MX Base
Herezja
VIP

Pochwały: 50
Telefon:: Huawei p10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sprawy organizacyjne forum