Witam.Kartę walutowa kupiłem na cinkciarz.pl .Aktywacja polegała na aktywowaniu na cinkciarzu ,kupieniu waluty i zasilenia karty.Po zasileniu można było się logować na konto karty w mbanku
https://companynet.mbank.pl/mt/fragment ... dLogin.jsp .Kartę przypisałem do konta Paypal dopiero po aktywacji co trwało z potwierdzeniem max. 15 min.W paypalu wszedłem do portfela,potem do zarządzania walutami i wybrałem u mnie USD jako główną.Potem wróciłem na stronę główną i kliknąłem przycisk ustawień zaraz przy przycisku wyloguj.Tam trzeba zjechać na prawy dół strony i kliknąć "Wstępnie zatwierdzone płatności" pokaże się stronka z tabelą wszystkich płatności a w tabelce klikamy "Ustaw dostępne źródła finansowania płatności"pokaże się aktywowana ,potwierdzona karta którą dodaliście.Klikamy "Opcje przeliczania".Teraz trzeba wybrać "Proszę obciążyć mój rachunek w walucie wykazanej na fakturze wystawionej przez sprzedającego"i kliknąć przesłać.
Po tych ustawieniach bez dzwonienia czy pisania do paypala przy kupnie pobiera tylko USD z karty bez żadnych przewalutowań.
Autor postu otrzymał pochwałę