Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: zakup kurtki

10 kwi 2015, o 15:28

Co do sprzedawcy to OK. Jak mamy po zdjęciu określić jakość?? Napisz do sprzedawcy niech tobie prześle real zdjęcia, a czy się opłaca to chyba kolega wie najlepiej skoro chce kupić to chyba go stać i chce tyle wydać?!

Re: Odzież i obuwie markowa ZBIORCZY

10 kwi 2015, o 15:46

Przyszły do mnie dzisiaj takie oto buty, od razu mówię, że nie są to podróby.
http://www.aliexpress.com/item/2014-New ... =mEaIauBub

Kolor dokładnie tak jak na zdjęciu, wbrew temu co piszą niektórzy ludzie w komentarzach (ja kupiłem czarne, czerń jest naprawdę głęboka, choć na zdjęciach jest trochę wyblakła). Cholewka wykonana jest z zamszu, wnętrze z gładkiej skóry, podeszwa z gumy. Bardziej pachną skórą niż gumą i chińską fabryką. 8-) Są dobrze wykonane, skóra jest raczej dobrej jakości, szycia są dokładne i równe, przyczepić się można do widocznego gdzieniegdzie kleju na łączeniu z podeszwą. Są naprawdę lekkie i bardzo cienkie, sporo lżejsze od butów sportowych typu Vans, Nike Janoski. Są usztywnione tylko na czubkach i piętach. Jeśli ktoś szuka półbutów na wiosnę/jesień to źle trafił. Są to raczej buty do noszenia na co dzień latem. Są bardzo wygodne, ale jak wspominałem bardzo cienkie. Z tego powodu można podejrzewać, że za zbyt długo nie wytrzymają, ale trudno to stwierdzić na ten moment. Wydają się być solidne, a przede wszystkim są bardzo wygodne i raczej przewiewne. Wydaje mi się, że nawet jeśli długo nie wytrzymają to są warte swojej ceny (około 75zł). Tego typu buty (ze skóry) u nas kosztują conajmniej ok. 150zł, ale nie wiem jak mają się jakościowo do tych, bo do tej pory chodziłem jedynie w typowo sportowych :lol: Ten zakup to właściwie radosny eksperyment, ale jestem pewien, że trochę pochodzę w tych butach.

Obrazek

Jeszcze krótka recenzja koszuli, o której już pisałem. Też oczywiście nie jest to podróba.
http://www.aliexpress.com/item/Flannel- ... 14145.html

Kupiłem ją za niecałe 11$ na flash deals. Też bardzo fajnie wykonana, mięciutka, nie pachnie podejrzanie jak to czasem ciuchy "z bajzlu" :-P Dobrze się układa, nic nie traci przez prasowanie czy pranie. Przyczepić się można do gdzieniegdzie zrośniętych nitek (tam gdzie sąsiadują obok siebie nitki tego samego koloru w pojedynczych punktach kolory zlewają się), ale jest to już naprawdę doszukiwanie się minusów na siłę. Rozmiar XXL odpowiada czemuś pomiędzy M i L, długość trochę bliższa M-ce, szerokość L-ce, ale komuś kto nosi tego typu koszule nie powinno to przeszkadzać, bo takich koszul i tak nie nosi się 100% dopasowanych. Z tego zakupu jestem w 100% zadowolony i polecam. Za niecałe 50zł mamy świetnie wykonaną koszulę, już pisałem że nie różni się od innej kupionej też (na przecenie) za 25 funtów, jeśli ktoś znajdzie tak dobrze wykonaną koszulę za podobną cenę w Polskim "dyskoncie odzieżowym" typu H&M to pogratulować ;-)

Obrazek

Obrazek

11 kwi 2015, o 23:06

Dzięki za opis HooCairs, utrzymujesz swoją opinię odnośnie butów po kilku dniach użytkowania?

11 kwi 2015, o 23:28

Hej
mam pytanko czy rozmiar free size oznacza ze jest uniwersalny?
jest podana tabela na rozmiar ale jest pusta nie wypełniona podpisana słowami free size.

16 kwi 2015, o 22:24

macios113 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tak, Uni

19 kwi 2015, o 08:45

Czy ma ktoś z was problem z Sarą?
Nie odpisuje na wiadomości prywatne ani na meila.
Czy pomoże tu zmiana meila z którego są wysyłane zapytania?

19 kwi 2015, o 09:55

robakacper napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Może jej czymś podpadłeś ? ;)

Pisz do niej poprzez ali , mnie też często nie odpisywała gdy pisałem bezpośrednio z poczty.

19 kwi 2015, o 11:56

Właśnie w tym problem, że nie podpadłem :)
Kiedyś zamówiłem u niej newbalance i na tym się zakończyło.

19 kwi 2015, o 19:46

A widział ktoś na ali jakieś fajne saszetki na ramię . typu lacosty , armaniego , tommego ? był bym wdzieczny za jakis link bo szukam i lipa

tutaj znalazlem ale skorzana :
http://www.aliexpress.com/store/product ... =aIUbAUNVJ

chodzi mi bardziej własnie o materiałowa a nie skorzana

20 kwi 2015, o 10:54

Nie wolicie poszukac w necie i ściągnąć sobie tanie ubrania oryginalne z promocji i wyprzedaży? Np pierre cardin. Koszule 3-4 funty, swetry 7-10 funtów, koszulki 4-6 funty co wydaje mi się tanio. Chyba lepsze od podróbek :mrgreen:
Odpowiedz