Odzież i obuwie markowa ZBIORCZY

Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy

Re: Odzież i obuwie markowa ZBIORCZY

Postprzez R4z3l » 10 lis 2014, o 16:13

a ile płaciłeś?
Porównywarka cen chińskich telefonów i elektroniki: chinaprices.pl
Zakupy z Aliexpress - krótkie recenzje, sprawdzone sklepy.
R4z3l

Pochwały: 7
Telefon:: Xiaomi Redmi Note 3

Postprzez jaro71 » 10 lis 2014, o 20:10

R4z3l napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

39 dolarów.
jaro71

Telefon:: LETV X600

Postprzez mentorkmk » 13 lis 2014, o 17:42

zgodnie z obietnica
Obrazek
Obrazek
Obrazek
mentorkmk
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: brygada RR

Postprzez tomek101279 » 13 lis 2014, o 23:17

misiaq napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

polecam tego http://www.aliexpress.com/snapshot/6332160008.html
tomek101279

Pochwały: 3
Telefon:: gionee e7
ROM: 4,2,2

Postprzez hellhammer » 14 lis 2014, o 09:08

mentorkmk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ile dałeś za to? Mam nadzieje ze nie wiecej jak 2-3$ bo wygląda tragicznie. Ja rozumie, że to podróba a nie oryginał, ale żeby aż tak szajsowato wyglądało? W zyciu nie założyłbym tego chyba, że do pracy.
hellhammer
VIP

Pochwały: 25
Telefon:: sony

Postprzez mentorkmk » 15 lis 2014, o 21:35

chyba kpisz, mam longsleevy z sieciowek w z polski, mam gapa kupionego w londynie i jakosciowo nie odbiega gapowi nic, a wszystkie reservdy, h&my bije na glowe, moze Ci sie podobac, albo nie, ale jest bardzo przyjemny w dotyku, po praniu nie stalo sie kompletnie nic, powodzenia w dostaniu za 2-3$
mentorkmk
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: brygada RR

Postprzez leoxxx » 16 lis 2014, o 00:19

Trochę drogo. Za ponad trochę 60zł to w Polsce znajdzie się mnóstwo ciekawych koszulek.
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
leoxxx
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Postprzez hellhammer » 16 lis 2014, o 10:52

leoxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

ale tutaj liczy się ze ma fitch :D który nijak się umywa tych z amrykanskich wyprzedaży gdzie kosztują te koszulki po 5-10$ :D mój kumpel ma siore w stanach, był ostanio na chrzcinach na tydzień tam i latał po sklepach po przecenach itp. Jakosciow dużo lepsze niż te w PL. Ostanio porównywaliśmy abcr and fitch jego z USA i te co zakupiłem na ali na próbe.
Jakoscviowo nie ta sama klasa, materiał lepszy, nie wyglądają jak z bazaru i po 5 praniach w temp 40C te z chin do wyrzucenia a te ze stanów po 30 praniach dalej kolor super i nie porozciągane :)
Więc @mentorkmk przestan gadac głupoty, bo aż się wierzyć nie chce, że udajesz że jakościowo nie róznia się niczym :) Bzdura. Pomijałem moje odczucie co do wyglądu tych koszulek, bo wiadomo masz inny gust a o tym się nei dyskutuje.
Co do marek z GB nie mam porówniania, mogę tylko bazować na wypowiedziach znajomych i opinii w necie. Wiem natomiast, że w PL longsdale to chu..... A znaojomi w GB nie narzekają na jakość tamtych, ale jak mówie sam osobiście nie ma porównania więc się w tej kwestii nie wypowadam
Mam porównanie Niemcy-Polska, USA-Chiny i Polska -Chiny.

Wystarczy też porównać chociażby koszulki z LIDLA (tak panowie z lidla) Firma LIVERGY, koszulka w niemieckim lidlu materiał gęsty, nie powyciągany. w polskim zakładasz widać ciało :D takie żadkie tkanie :)
Pranie tych z niemiec- nie tracą koloru i nie rozciągają się, te z PL po paru pranich wyglądają jak szmata. Chyba, że ktoś ma czas i ochote prać w rękach to dłużej będą dobre.
A mam porównanie niemieckie rzeczy nawet z sieciówek do polskich....
hellhammer
VIP

Pochwały: 25

Postprzez bialy480 » 8 gru 2014, o 11:38

Witam. Chciałem kupic kurtke znanej firmy i wiedzac ze jest to podrobka czy moge miec jakies preblemy w zwiazku z tym?? kosztuje ona 40 dolarow. pozdrawiam
bialy480

Postprzez blue_voyager » 8 gru 2014, o 12:27

A może byś tak poczytał trochę forum? Bo ten temat jest wałkowany na okrągło i bez problemu znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Postprzez bialy480 » 8 gru 2014, o 12:35

kolego czytam caly czas i opinie sa podzielone. jedni pisza ze konsekwencje moga byc duze a inni ze z jedna kurtka nie beda sobie zawracali glowy tym bardziej ze jest to na wlasny uzytek. sporo osob pisze zelepiej nie ryzykowac a jeszcze wiecej osob zamawia bez problemu;/
bialy480

Postprzez blue_voyager » 8 gru 2014, o 12:44

Kiepsko czytasz. Poczytaj te wątek, ostatnie 30-40 stron, będziesz wszystko wiedział:

zatrzymanie-paczki-przez-urzad-celny-t3849-1164.html
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
blue_voyager
VIP

Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odzież, obuwie i galanteria Z Chin