Panowie dajcie spokój z jakimiś opłatami czy ograniczeniami. Jeśli ktoś che płacić niech znajdzie sobie forum które mu to zapewni. Tylko kto na takim forum jest....parę osób, może się na nim znajdzie, choć i w to wątpię:) Przecież marxxx jasno napisał OPŁAT NIE BĘDZIE!!! więc po grzyba ten temat poruszać. Wspomniał również że forum traci na popularności, rozwiązania które tutaj niektórzy przedstawiają, .....no raczej jej nie przysporzy.
Wracając do tematu - wprowadzenia ograniczeń. Ale pytam się po jakiego ......niech koleś jeden z drugim zmieniają sobie co sekundę i co jeden grosz cenę czy inne pierdoły. Czy coś tracisz jeden z drugim z powodu takiego faktu, jedynie osoba która to robi ale to jego czas i dlaczego masz mu mówić jak go spędzać:)
Jedyną rzeczą do zmiany jest to aby po edycji postu nie powodowało to zmiany w kolejności jego wyświetlania. No i ewentualnie można wprowadzić ważność ogłoszenia do kilkunastu dni, bo po co mają wisieć ogłoszenia sprzed kilku miesięcy, pewnie nieaktualne i na szarym końcu.
Ja jako osoba która zagląda tu żeby się czegoś dowiedzieć, oczekuje prostych zasad i kryteriów. Bez jakiś komplikacji, ograniczeń np. technicznych-nie wiem jak teraz ale jak sprzedawałem coś za cholere nie mogłem wstawić zdjęcia. I na takich rzeczach panowie się skupcie. Pozdr...