Teraz jest 5 maja 2025, o 14:23

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Szkło 5D z ramką, jakie kupić?

Nie znalazłem konkretnego tematu odnośnie szkieł zakrywających 100% przedniego panelu, razem z ramkami w kolorze. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Ja kupiłem kiedyś z ali jakieś za 2$ to przy upadku na drewniane panele mi pękło co mnie zszokowało, w dodatku poślizg po nim był bardzo kiepski, palcowalo się też strasznie, gdyby nie sposób w jaki pękało to powiedziałbym z cała pewnością że to zwykły ciepły plastik który przy szkle nie leżał. Co lepszego możecie polecić? ...
Czytaj więcej : Szkło 5D z ramką, jakie kupić? | Wyświetlone : 2359 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Redmi – nowa marka chińskich smartfonów

Xiaomi postanowiła stworzyć nową osobną markę telefonów. Popularne telefony Redmi będą od teraz produkowane pod własnym szyldem. Taką informację można wyczytać już prawie na każdym większym portalu tematycznym, nie jest to niespodzianka, a raczej bardzo sprytne posunięcie Xiaomi, które może nie dało się przewidzieć ale jednak nie dziwi.

Obrazek

Ponoć 10 marca mamy dowiedzieć się wiecej o tym jak dalej potoczy sie rozwój REDMI, co ciekawe z logo, które zostało udostępnione, mozna wywnioskować że zobaczymy ...
Czytaj więcej : Redmi – nowa marka chińskich smartfonów | Wyświetlone : 1965 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

ZTE Axon 9 pro

Cześć.
Stoję przed dylematem i nie wiem jaki wziąć żonie telefon.
Wpadł mi w oko ("kieszeń") ZTE Axon 9 pro.
Ma ktoś z Was? Co możecie o nim powiedzieć?
Czytaj więcej : ZTE Axon 9 pro | Wyświetlone : 1810 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusja o telefonach ZTE

LeEco CoolPad Cool /R116 / pęknięcie szkiełka na kamerze

Cześć, wszystkiego najlepszego Wszystkim użytkownikom w Nowym Roku.
Zgłosił się do mnie wujek po pomoc , gdyż po upadku telefonu Coolpad Cool1 roztrzaskało mu się szkiełko w głównym aparacie , zdjęcia poniżej.

Na zdjęciach widać uszkodzone szkiełko przy aparacie gdzie są dwie kamery czarno biała i kolorowa. Te pęknięcia jest na kolorowej. Samodzielnie wygrzebał to szkiełko i chciałby zamówić u chińczyków osobne szkiełko czyli tylko osłonka soczewki.

Posiada Ktoś z Was doświadczenia z wymianą , ...
Czytaj więcej : LeEco CoolPad Cool /R116 / pęknięcie szkiełka na kamerze | Wyświetlone : 3049 | Odpowiedzi : 6 | Dział : LeTV LeEco

Honor 8X

Czy ktoś ma już ten telefon? Jakież spostrzeżenia lub opinie mile widziane.
Czytaj więcej : Honor 8X | Wyświetlone : 5133 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Huawei

Cool1 MMSy

witam

Działają komuś mmsy w plusie?? bo doradziłem ziomkowi ten telefon jest w miarę zadowolony tylko te mmsy. Wszystkie ustawienia ze strony plusa wpisane.
Ale tam jest jeden APN którego nie można usunąć ...jakieś pomysły??
Czytaj więcej : Cool1 MMSy | Wyświetlone : 2450 | Odpowiedzi : 6 | Dział : LeTV LeEco

Lenovo phab2 - dotyk

Witam! Chcialem wymienic wyswietlacz w moim phab2. Otoz kiedy wyswietlacz przyszedl, nie sprawdzilem czy dziala tylko od razu go zamontowalem i okazalo sie, ze dotyk nie dziala. Teraz nie wiem czy ja cos zrobilem zle czy dostalem wadliwy egzemplarz. Telefon rozebralem 2 razy, zeby zobaczyc czy wszystko podlaczone. Nie moge sprawdzic na starym wyswietlaczu czy dziala dotyk poniewaz urwalem w nim tasme ;c Nie wiem teraz co jest przyczyna i czy warto kupic kolejny wyswietlacz? ...
Czytaj więcej : Lenovo phab2 - dotyk | Wyświetlone : 2520 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571