Teraz jest 30 kwi 2025, o 16:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[ dwie karty SIM] nie działa w PLUSIE????

mam e71 w oreng jest ok w plusie u drugiego rozmówcy jak ja dzwonie lub on mnie wogóle nie słyszy a w aparacie u nich strasznie buczy ja ich słysze POMOCY DZIEKI czy trzeba cos zkonfigurowac ???
Czytaj więcej : [ dwie karty SIM] nie działa w PLUSIE???? | Wyświetlone : 2312 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

Instrukcja Obsługi Telefonów Sciphone I9 oraz I68 4G

Instrukcja obsługi telefonu SciPhone i68+

BEZPIECZEŃSTWO UŻYTKOWANIA

Zapoznaj się uważnie z podanymi tu w skrócie wskazówkami. Nieprzestrzeganie tych ich może być niebezpieczne lub niezgodne z prawem.

Nie włączaj urządzenia w miejscach, w których nie wolno używać telefonów oraz gdzie zagrażają zdrowiu lub życiu ( samolot, aparatura medyczna oraz środki chemiczne)

W trakcie jazdy autem korzystaj z przystosowanych do tego akcesoriów

Niektóre urządzenia bezprzewodowe mogą wpłynąć na zakłócenia działania oraz zasięg telefonu

Zaleca się naprawianie telefonu ...
Czytaj więcej : Instrukcja Obsługi Telefonów Sciphone I9 oraz I68 4G | Wyświetlone : 6104 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Poradniki

Święta !Czas na prezent ? dylemat co kupić ? Looknij ;D

Zbliżają się święta pomyślmy już dziś o prezentach W tym poście pomogę wam wybrać coś dobrego :)

Pierwsze cacuszko jakie mi wpadło w oczko to :LG Cookie Smart T370 Dual SIM Unlocked Mobile Phone - Black
Dane techniczne:

ogólny
2G Network GSM 850/900/1800/1900 - SIM 1 i SIM 2
Zapowiedziany 2012, maj
Status Dostępny. Wydany 2012, lipiec

ciało
Wymiary 103 x 59 x 10,7 mm
Waga 95,6 g

Ostatnia
Typ TFT dotykowy, 256K kolorów
Rozmiar ...
Czytaj więcej : Święta !Czas na prezent ? dylemat co kupić ? Looknij ;D | Wyświetlone : 2778 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Recenzja gry Painkiller: Hell & Damnation - remake na po

Remake pierwszej gry z serii Painkiller miał być ostatnią deską ratunku dla tej podupadającej przez lata marki. Czy Polakom ze studia The Farm 51 udało się sprostać zadaniu?
• strony :12
PLUSY:
• różnorodność lokacji;
• bogaty arsenał;
• bestiariusz oraz walki z bossami;
• tryb multiplayer;
• klimat.
MINUSY:
• mała liczba poziomów;
• słabiutka sztuczna inteligencja przeciwników;
• słaba animacja postaci;
• na dłuższą metę może nudzić.
W czasach, kiedy w gatunku FPS-ów ...
Czytaj więcej : Recenzja gry Painkiller: Hell & Damnation - remake na po | Wyświetlone : 1659 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Coś z przyszłości wizja Shieciero ;) co za 10 lat ? czytaj:)

Technologia za 10 lat ?
Dziś opiszę technologię którą widzę sobie za 10 lat . Myślę że projekt ten będzie łatwy i nie zbyt skomplikowany
Technologia już dzisiaj ma jasny cel (Być prosta , tania , i jak najbardziej mobilna) Świadczą miedzy o tym produkcje takich korporacji
jak Apple , Samsung czy też Nokia. Ostatnia wymieniona firma jest może nie tak bardzo rozwinięta technologicznie jak SGH czy APP ale
wkroczyła potężnie wydając produkty już zaawansowane ...
Czytaj więcej : Coś z przyszłości wizja Shieciero ;) co za 10 lat ? czytaj:) | Wyświetlone : 1840 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[Dual Sim] N9 nie moge zadzwonic

Witam,

Ostatnio kupiłem sobie "NokJe" N9 mój problem polega na tym, że nie mogę z niej nigdzie się dodzwonić, w ustawieniach dual sim setgins zmieniałem na "Dual Sim Open" jak i "Only SIM1 Open". Nic nie dało rezultatu, o ile pamiętam tylko 2 razy wykręciło mi numer.
Teraz po wybraniu osoby do której dzwonie po chwili wybierania numeru pisze "Nie powiodło!"

Moje pytanie to czy można to naprawić, czy mój model jest tego powodem?

pozdrawiam
Czytaj więcej : [Dual Sim] N9 nie moge zadzwonic | Wyświetlone : 2146 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dual SIM

[android] ANDROID SIII - chińska wersja SAMSUNGA

Prosze o pomoc, w kwesti oprogramowania, wyszukuje mi tylko sieci w 2G i nie moge się połączyć z internetem w sieci.
Jest to kopia SIII tylko mniejsz i nie moge znaleźć odpowiednika.
Co zrobic i gdzie szukać aplikacji, dodam że jest zainstalowany Android 4.1.

Dodam że jest to model N9300
Czytaj więcej : [android] ANDROID SIII - chińska wersja SAMSUNGA | Wyświetlone : 2743 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Rejestracja numeru w plusie

Witam, chcę zarejestrować swój numer telefonu w sieci plus celem jego przeniesienia do virgin.

Czy da się to zrobić online czy trzeba się udać do salonu plusa?
Czytaj więcej : Rejestracja numeru w plusie | Wyświetlone : 2018 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[android] Hero H2000+ i logo Apple

Witam wszystkich

Mam pytanko, mianowicie chodzi o to, że przymierzam się do kupienia telefonu Hero H2000+ i tutaj moje pytanie, czy z tyłu obudowy będzie logo Apple? Wiem, że w większości przypadków takie logo znajduje się na telefonie lecz w aukcjach nie jest to zaznaczone ani na zdjęciach nie widać tego loga.

Podaję przykładowe filmy na których widać to logo (trzy różne)

http://www.youtube.com/watch?v=9LdnR5TB7ro

http://www.youtube.com/watch?v=blIEWnnx__I ...
Czytaj więcej : [android] Hero H2000+ i logo Apple | Wyświetlone : 2494 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Czterordzeniowy Newman N2 w sprzedaży od połowy listopada

Tanie chińskie dwurdzeniowe procesory są już codziennością i powoli będą zastępowane przez czterordzeniowe procesory z układami Qualcomm, Nvidia, Samsung i MTK.

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_aOAVSpisI8?version=3&hl=pl_PL&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_aOAVSpisI8?version=3&hl=pl_PL&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Newman N2 to kolejny czterordzeniowy telefon który trafi do sprzedaży w połowie tego miesiąca!
Obrazek

W swoim przedziale cenowym quad-core Newman N2 ma takich konkurentów jak Xiaomi M2 , ZTE U950 , Huawei Honor 2 , Deovo V5 a ...
Czytaj więcej : Czterordzeniowy Newman N2 w sprzedaży od połowy listopada | Wyświetlone : 2551 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570