Teraz jest 29 kwi 2025, o 18:50

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Moje testy/recenzje

Dziś w mojej głowie zrodził się moim zdaniem ciekawy pomysł. Pomyślałem: "kupię jakiś telefon, będę przez jakiś czas testował, później zrobię recenzję i telefon sprzedam. Dołorzę trochę kasy i kupię następny itd."

Więc zaczynamy od dziś. Telefon do 300zł(oczywiście chiński). Poniżej ankieta, który mam zrecenzować?
Czytaj więcej : Moje testy/recenzje | Wyświetlone : 2121 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zapłaci mi ktoś za zakupy?

Witam, chciałem zamówić kilka rzeczy na Aliexpress. 1 rzecz już kupiłem, chce zapłacić a tu zonk nie ma moneybookers. Ostatnio kupowałem tam kilka miesiecy temu i mozna bylo jeszcze płacić na aliexpress przez tą opcję. Dzisiaj wyczytałem na forum ze wyłączyli platnosc moneybookers. Chciałem kupić 2 przedmioty pierwszy około 6$ a drugi 10$. I pytanie czy jest możliwość aby ktoś zapłacił swoją kartą (nie mam mastercard ani visa) ja wykonałbym zwykły przelew na jego konto ...
Czytaj więcej : Zapłaci mi ktoś za zakupy? | Wyświetlone : 1351 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

thl w5

Witam! Szukam pomocy z rootowaniem w/w telefonu

/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Czytaj więcej : thl w5 | Wyświetlone : 1323 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[dualsim] Dualsim'y współpracujące z AERO2

Witam. Pomyślałem sobie, że warto byłoby zrobić listę dualsimów obsługujących darmowy internet AERO2.

Proszę więc podawajcie poniżej modele na których sprawdziliście/jesteście pewnie, że AERO działa.

Myślę, że możemy z tego stworzyć listę którą potem będzie można podkleić do jakichś poradników etc.
Czytaj więcej : [dualsim] Dualsim'y współpracujące z AERO2 | Wyświetlone : 1829 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Auto obracanie HDC i9300

Hej,
wie ktoś może jak naprawić auto obracanie w tym telefonie?
Czytaj więcej : Auto obracanie HDC i9300 | Wyświetlone : 1685 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Oppo R809T 6,13mm grubości, OPPO znów najcieńszy na śwecie

Oppo pracuje nad super cienkim i wydajnym telefonem. Z przecieków wiadomo,że smartfon ma mieć czterordzeniowy procesor i tylko 6,13 milimetrów grubości. OPPO chce być nadal kojarzony z najcieńszym smartfonem świata, do niedawna taki tytuł posiadał ich poprzedni flagowy model Oppo Find 5
Obrazek

R809T to symbol roboczy najnowszego telefonu który będzie prawdopodobnie wyposażony w czterordzeniowy procesor Mediatek MT6589, wspomagany przez 1 GB pamięci RAM i 16GB ROM. Wyświetlacz ma mieć 4,5 cala i rozdzielczość ...
Czytaj więcej : Oppo R809T 6,13mm grubości, OPPO znów najcieńszy na śwecie | Wyświetlone : 1698 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

nowosci z chin

zna ktoś jakąś stronkę z nowościami z chin ? (np najnowsze gadżety) ;-)
Czytaj więcej : nowosci z chin | Wyświetlone : 1899 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Alibaba chce wypuścić swój telefon

Taka informacja pokazała się na gizchina. Autor pisze, że właściciel Aliexpress.com - w tym celu - jest zainteresowany zakupem firmy Jiayu.

Najlepszy jest jeden komentarz. Po co im ta firma, skoro w cztery dni postawią fabrykę, następnie w dwa dni wyprodukują telefon i ostatniego dnia tygodnia sprzedadzą go w liczbie miliona sztuk.
Czytaj więcej : Alibaba chce wypuścić swój telefon | Wyświetlone : 1634 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Ingress na chinolach

Witam

Czy ktoś używa/gra w Ingress na telefonach z alieexpress?
Kombinuję co kupić, a chciałbym wykorzystać go również do grania.
Czytaj więcej : Ingress na chinolach | Wyświetlone : 1477 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570