Teraz jest 30 kwi 2025, o 01:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Karta Master Card..

Mam od niedawna kartę Master Card z T-Mobile Bankowe i na tej karcie są napisane wszystkie dane które wpisuje żeby nią płacić na aliexpress
(ime, nazwisko, nr. karty, data ważności i ten 3 cyfrowy numer)
I chodzi mi o to czy należy usunąć ten 3 cyfrowy numer dla bezpieczeństwa czy zostawić jak jest?
Czytaj więcej : Karta Master Card.. | Wyświetlone : 1110 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HydePark

Xiaomi Mi 4 wersja z LTE już w sprzedaży

W ostatnich tygodniach szum wokół swoich nowych flagowych urządzeń robiły firmy takie jak Meizu czy Apple. Xiaomi chcąc przyciągnąć uwagę potencjalnych klientów zaprezentowało światu wersję LTE MI4
Obrazek
Specyfikacja telefonu pozostała niezmieniona, dla przypomnienia:
Snapdragon 801
3 GB RAM, 16/64 GB pamięci w zależności od wersji
5 calowy wyświetlacz FullHD
Aparat tylny i przedni o rozdzielczościach odpowiednio 13 i 8 megapikseli
Bateria o pojemności 3080mAh
MIUI V6 (oparte na androidze 4.4)
Jedyną zmianą jest dodanie ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 4 wersja z LTE już w sprzedaży | Wyświetlone : 1577 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Najjdroższa Oferta - z cyklu zabawa forumowa z Aliexpress

Z cyklu rozruszania forumowiczów , troche rozluźnienia dyskusji ale zarazem w temacie wyszukiwanie ciekawych ofert na aliexpress proponuje zabawę forumową.

Zasady zabawy są proste:

1. Użytkownik wkleja link do najdroższej oferty jaką znalazł na Aliexpress
2. Oferta może być zamówieniem hurtowym (price / lot) liczy sie poprostu najwyższa wartość oferty
3. Tylko oferty z Aliexpress
4. Uzytkownik moze wkleić link tylko przebijający wartość oferty poprzenika
5. Mozna wziasc udzial wiele razy pod warunkiem ze przebijamy ...
Czytaj więcej : Najjdroższa Oferta - z cyklu zabawa forumowa z Aliexpress | Wyświetlone : 1109 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Problem JIAYU g2

Witam mam pytanie odnośnie dyktafonu oraz kamery gdy chce coś nagrać telefon niby nagrywa poczym wyłancza karte sim musze wtedy znów wpisywać PIN , po czym gdy chce odtworzyć dzwieki które nagrałem słysze tylko trzaski telefon nie rejestruje dzwieku w kamerze oraz w dyktafonie nie wiem czy jest uszkodzony czy tylko coś mam w opcjach namieszane , prosze o pomoc
Czytaj więcej : Problem JIAYU g2 | Wyświetlone : 897 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Jiayu G4S - poziom naładowania baterii sam się podnosi

Jest to mój pierwszy post, więc chciałbym się z Wami przywitać. Forum przeglądałem już wcześniej, ale dopiero nietypowy problem zmobilizował mnie do rejestracji. Do rzeczy:

Od jakiegoś czasu (w sumie to chyba od pierwszego flasha) mam dziwny problem z baterią. Poziom naładowania potrafi się w ciągu ułamka sekundy podnieść o kilkadziesiąt procent bez podłączania telefonu do ładowarki. To raczej nie jest kwestia ROMu, bo wgrywałem 3 różne i cały czas jest to samo. Ktoś się ...
Czytaj więcej : Jiayu G4S - poziom naładowania baterii sam się podnosi | Wyświetlone : 1270 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Snapdragon 210 nowy SoC dla budżetowych smartfonów

Amerykański koncern Qualcomm zaprezentował Snapdragona 210, który ma zastąpić popularną w budżetowych smartfonach dwusetkę.
Obrazek
SoC ma się składać z czterech rdzeni Cortex-A7 taktowanych na maksymalnie 1,1 Ghz. Za grafikę będzie odpowiadać Adreno 304. GPU pozwoli na zastosowanie ekranu o rodzielczości 1280 x 720 oraz odtwarzanie i nagrywanie fimów w rozdzielczości FullHD. Wraz z układem zintegrowany będzie modem LTE, co ciekawe chip ma umożliwić pracę w sieci 4G nawet dwóm kartom sim. Snapdragon oferuje również ...
Czytaj więcej : Snapdragon 210 nowy SoC dla budżetowych smartfonów | Wyświetlone : 1017 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ASUS T45

ASUS kojarzony do tej pory przede wszystkim ze świetnymi Zenfonami (opartymi na procku Intela), wydał pierwszy budżetowy smartfon z LTE!.
Obrazek
T45 swym designem nawiązuje do Zenfonów, jednak specyfikacja wygląda znacznie gorzej. Sercem urządzenia jest MT6582M wspierany przez 512 MB pamięci ram. Do dyspozycji użytkownika zostało oddane 4GB rozszerzalnej pamięci wewnętrznej. Na frontowym panelu oprócz ekranu o przekątnej 4,5 cala (854 x 480) znajdziemy przednią kamerkę o rozdzielczości 3 mpix. Fani fotografii będą zawiedzeni bowiem ...
Czytaj więcej : ASUS T45 | Wyświetlone : 1165 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Dwa warianty iPhone'a 6

Nie cichną echa wczorajszej konferencji Apple'a, na której zostały zaprezentowane aż trzy urządzenia: iPhone 6, iPhone 6 Plus oraz Apple Watch. Gigant z Cupertino w końcu dostosował swoje urządzenia do panujących trendów i nowe telefony mają ekrany o przekątnej odpowiednio 4,7 (wersja standard) i 5,5 cala (wersja plus).
Obrazek
Sprzętowo oba iPhon'ey są identyczne. Sercem urządzeń jest dwurdzeniowy układ Apple A8 (64 bit,wykonany w technologii 20mm), który ma być o 50% szybszy od swojego poprzednika. ...
Czytaj więcej : Dwa warianty iPhone'a 6 | Wyświetlone : 1053 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

proxy lub inne obejście blokady admina sieci.

Zna ktos jakiś serwer proxy lub inna strone która odblokuje zablokowane przez admina strony, Interesuje mnie tylko taka która przepuści stream flash , musi np działać radio z eskago.pl
Czytaj więcej : proxy lub inne obejście blokady admina sieci. | Wyświetlone : 2347 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Komputery i internet

No.1 S7T nowa wersja klonu Samsunga Galaxy S5

Nie wszyscy chinscy producenci wysilają się z projektowaniem nowych telefonów. Niektórzy wolą po prostu kopiować sprawdzone rozwiązania od "dużych" producentów. Jeżeli chodzi o No.1 widzieliśmy już telefony będące klonami Samsunga Galaxy S4 czy Xiaomi Mi3 teraz przyszła pora na Galaxy S5.
Obrazek
Zwykły wariant urządzenia bez dopisku "T" liczy sobie już kilka miesięcy i nie wyróżnia się niczym szczególnym. Na pokładzie mamy MTK6582 z 1 GB ramu oraz 8GB pamięci wewnętrznej. Producent pokusił się o ...
Czytaj więcej : No.1 S7T nowa wersja klonu Samsunga Galaxy S5 | Wyświetlone : 1345 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570