Teraz jest 29 kwi 2025, o 18:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Komentarze w dziale ''Bazar''

Witam
Czy administracja i moderzy mogą coś zdziałać w temacie komentowania ofert w dziale bazar?
Ostatni kwiatek, a dzieje się to nagminnie.
Code: Zaznacz cały
http://telchina.pl/post109376.html#p109376

Na każdym forum którego jestem użytkownikiem, a jest ich całkiem sporo, komentarze w takich działach są usuwane, a komentatorzy otrzymują ''ostrzegacze''
Nie podoba się ogłoszenie, nie kupuj/sprzedawaj, ale zostaw to dla siebie, czytanie elaboratów osób niezainteresowanych ofertą jest deprymujące i nic nie wnosi do tematu.
Czytaj więcej : Komentarze w dziale ''Bazar'' | Wyświetlone : 3785 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Samsung J700 kontra współczesność...

HA!
no i znowu poniosło mnie i opyliłem swojego REDMI NOTE
poużywałem miesiąc i opyliło go Aledrogo...
no z zarobkiem nie powiem.
i teraz uwaga...
odszukałem w elektro śmieciach starego samsunga j700 z 2006r
juz w 2008 poszedł w odstawkęi leżał w szufladzie na samym końcu
i wiecie co?
po odpaleniu i zdjęciu simloka po naładowaniu bateryjka działa juz 3 dzieńi ani jedna kreseczka nie spadła!!!
telefonowałem łącznie z 3-4 godzinki a bateryjka leżała odłogiem ...
Czytaj więcej : Samsung J700 kontra współczesność... | Wyświetlone : 1156 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oszczędzanie danych

Cześć. Do tej pory korzystalem z Windows phone i nie było z tym problemu. Na androidzie mam powlaczane chyba wszędzie opcje oszczędzania danych a mimo to bardzo szybko "zjada" dane pakietowe. Odpale chroma w pisze jedno hasło w google i juz 4mb. Kiedyś tyle to mi na pol dnia wystarczało. Jaka polecacie przeglądarkę bardziej oszczędna i jakie SA sposoby by te dane pakietowe oszczędzić?
Czytaj więcej : Oszczędzanie danych | Wyświetlone : 1179 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Gionee Elife S5.1 najcieńszy smartfon z LTE

Jak dobrze wiemy ostatnio wśród producentów smartfonów panuje trend na odchudzanie ich urządzeń. Świetny przykładem na to jest nadchodzący chiński telefon Gionee Elife S5.1, który będzie najcieńszą słuchawką z wbudowanym modemem LTE. Wymiary tego urządzenia to 13,98/69,4/5,1 mm
Obrazek
Urządzenie napędzane jest przez popularnego ostatnio Snapdragona 400 wspieranego przez 1 GB pamięci ram. Do dyspozycji użytkownika zostało oddane 16 GB pamięci wewnętrznej. Smartfon wyposażono w ekran AMOLED o przekątnej 4.8 cala, wyświetlający obraz w rozdzielczości ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.1 najcieńszy smartfon z LTE | Wyświetlone : 1338 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

uszkodzona koszulka

Witam.
Mam problem i nie wiem co z tym fantem zrobić. Otóż zamówiłem sobie koszulke piłkarską na aliexpress, wszystko ok oprócz tego, że z tyłu koszulki napis jest uszkodzony, tzn. częściowo zdarty. Nie jest to duży napis, ale jak się przypatrzy to widać ewidentnie. Zamiast litery R jest P(widać, że zdarte R) i jedno ramię gwiazdy pięcioramiennej jest zdarte. Co mogę z tym zrobić? Nie zbyt pasuje mi możliwość zwrotu, bo więcej zapłace za przesylke ...
Czytaj więcej : uszkodzona koszulka | Wyświetlone : 2038 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

Nibiru J1

W poprzednim newsie pisałem o Nibiru M1 smartfonie z ogromnym 7 calowym ekranem. Chiczycy zaprezentowali światu kolejny tym razem "mały" smartfon z 6 calowym ekranem Nibiri J1.
Obrazek
Urządzenie napędzane jest przez Snapdragona 400 (MSM8928 taktowanie 1.6 GHZ) wspieranego przez 2 GB ram. Na pokładzie mamy 16 GB pamięci wewnętrznej. Możemy ją zapełnić fotkami wykonamy 13 lub 5 megapikselowym aparatem. Urządzenie będzie działać pod kontrolą androida 4.4 z nakładką Touch OS 2.0. Nibiru J1 będzie ...
Czytaj więcej : Nibiru J1 | Wyświetlone : 1299 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Nibiru M1 smartfon z 7 calowym ekranem!

Nibiru to stosunkowo nowa chińska marka. Azjaci postanowili zaskoczyć świat ogromnym 7 calowym telefonem modelem M1.
Obrazek
Ogromny ekran został wykonany w technologii LTPS i może się pochwalić rozdzielczością FullHD (323ppi czyli standard Retina został osiągnięty). Sercem słuchawki jest SoC MTK6592 wspierany przez 2 GB pamięci rom. Do dyspozycji zostanie nam oddane 16 GB pamięci wewnętrznej. Fotki wykonamy 13 megapikselowym aparatem tylnym lub 2 megapikselową kamerką do wideorozmów. Nibiru M1 posiada dwa sloty na karty ...
Czytaj więcej : Nibiru M1 smartfon z 7 calowym ekranem! | Wyświetlone : 1360 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Elephone P3000S z LTE

Elephone bardzo szybko zaktualizował model P3000 o LTE, aby nie mylić konsumentów wersja z 4G będzie miała dopiskę "s".
Obrazek
Specyfikacja techniczna pozostała praktycznie niezmieniona:
Ośmiordzeniowy MTK6592 + MTK6290 do obsługi LTE
2 GB ram, 16 GB rom
5 calowy ekran HD (JDI)
13 megapikselowy aparat tylny, 8 mpix frontowy
Obsługa sieci 4G(800/1800/2100/2600 MHz)
NFC, czytnik linii papilarnych, USB OTG, BT 4.0
Bateria o pojemności 3150mAh
Wymiary : 145 x 72 x 8.9mm
Całość działa ...
Czytaj więcej : Elephone P3000S z LTE | Wyświetlone : 7548 | Odpowiedzi : 35 | Dział : Nowości

Tronsmart Orion R28

Tym razem mam newsa dla osób chcących za niewielkie pieniądze ze swojego starego telewizora zrobić SmartTv. Chińska firma Tronsmart zaprezentowała nowy TV-Box Orion R28, który wyróżnia się co najmniej z kilku powodów.
Obrazek
Przede wszystkim interesującym jest fakt, że jest to pierwszy TV-Box napędzany przez nowy chip Rockchip'a RK3288. Składa się on z czterech rdzeni Cortex A17 oraz czterordzeniowego GPU Mali-764 co powinno gwarantować płynną pracę. SoC będzie wspierany w zależność od wersji urządzenia przez ...
Czytaj więcej : Tronsmart Orion R28 | Wyświetlone : 1062 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zopo ZP998 z LTE!

Zopo zaktualizowało swój flagowy model oparty na Mediateku o obsługę LTE!
Obrazek
Specyfikacja urządzenia pozostała właściwie bez zmian. Urządzenie napędzane jest przez MTK6592m (w poprzednim modelu mamy do czynienia ze standardowym MTK6592) wspierany przez 2 GB ram. Dodatkowo zostanie zastosowany model LTE tajwańskiego producenta MTK6290. Fotki zrobimy 14 megapikselowym aparatem tylnym zapiszemy je na 16 gigabajtach pamięci wewnętrznej. Działać będziemy na 5,5 calowym ekranie Full HD. Pojemność baterii jak dla mnie jest trochę rozczarowująca bowiem ...
Czytaj więcej : Zopo ZP998 z LTE! | Wyświetlone : 1300 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570