Teraz jest 29 kwi 2025, o 14:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Konkurs Inteligentny zegarek

ZASADY KONKURSU

1. Wybierz jeden produkt z tej strony i napisz w tym temacie dlaczego ci się podoba.
http://promotion.geekbuying.com/promoti ... appliances

2 Napisz co sądzisz o "Smart Life"? Czego oczekujesz od inteligentnych zegarków i inteligentnego domu ?

Obrazek

Zwycięzca zostanie wyłoniony w losowaniu . Zwycięzca wygra inteligentny zegarek: U8
http://www.geekbuying.com/item/Bluetoot ... 28444.html

Rugulamin
1. W konkursie musi brać udział więcej niż 20 osób, ...
Czytaj więcej : Konkurs Inteligentny zegarek | Wyświetlone : 5681 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Konkursy

Szukam kogoś kto pomoże z zakupem z ali:)

Witam

Szukam osoby, która pomoże mi zakupić telefon na ali.
Kontakt: PW
Czytaj więcej : Szukam kogoś kto pomoże z zakupem z ali:) | Wyświetlone : 1569 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

clon SG Note3. Jak zwiekszyc pamiec wewnetrzna ?

Witam. Posiadam klon AGNote3 Mtk6582 16Gb wbudowanej pamieci. Otrzymalem telefon z partycja 1Gb na aplikacje i bol jest taki ze nie mam pamieci by zainstalowac sobie appki :(. Wiem ze moge to zmienic plikami ebr1 i ebr2. Mam je pobrane ale jestem zielony co z czym sie je. Czy jest ktos co moze mi w tym pomoc. Jakie programy sa mi potrzebne i jak co nalezy zrobic. Pomocy ! I dlaczego nie moge przeniesc plikow ...
Czytaj więcej : clon SG Note3. Jak zwiekszyc pamiec wewnetrzna ? | Wyświetlone : 1032 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

clon SG Note3. Jak zwiekszyc pamiec wewnetrzna ?

Witam. Posiadam klon AGNote3 Mtk6582 16Gb wbudowanej pamieci. Otrzymalem telefon z partycja 1Gb na aplikacje i bol jest taki ze nie mam pamieci by zainstalowac sobie appki :(. Wiem ze moge to zmienic plikami ebr1 i ebr2. Mam je pobrane ale jestem zielony co z czym sie je. Czy jest ktos co moze mi w tym pomoc. Jakie programy sa mi potrzebne i jak co nalezy zrobic. Pomocy ! I dlaczego nie moge przeniesc plikow ...
Czytaj więcej : clon SG Note3. Jak zwiekszyc pamiec wewnetrzna ? | Wyświetlone : 939 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Unistar ujawnia specyfikację X8

Unistar to marka mało znana użytkownikom spoza Chin, jednak ma ambicję, aby to zmienić. Nie marnując czasu firma przystąpiła do adaptowania nowych 64 bitowych SoCów Mediateka, które oferują wsparcie dla LTE.
Obrazek
Specyfikacja Unistar X8 prezentuje się następująco:
4 rdzeniowy, 64 bitowy SoC MT6732 (1,3 Ghz) ,GPU Mali-T760
1 GB RAM, 16 GB ROM
5 calowy ekran w zależoności od wersji qHD lub HD
Aparat tylny oraz frontowy, odpowiednio 13 i 5 megapikseli
Obsaługa sieci ...
Czytaj więcej : Unistar ujawnia specyfikację X8 | Wyświetlone : 1029 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OPPO R1L

Obecnie wśród producentów z Chin panuje trend na aktualizowanie popularnych modeli o obsługę LTE. Tą ścieżką podążyło OPPO prezentując nam R1L.
Obrazek
Nowa urządzenie OPPO to nic innego niż wydany w kwietniu model R1 z dodaną obsługą LTE. Największą zmianą jest wymiana MT6582 na Snapdragona 400, co moim zdaniem jest ciekawym posunięciem, gdyż jak zdążyłem zauważyć większość producentów aktualizujących swoje smartfony o obsługę LTE dorzuca na pokład modem MT6290. Reszta specyfikacji pozostała bez zmian, użytkownik ...
Czytaj więcej : OPPO R1L | Wyświetlone : 1086 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

TCL Hero 2

TCL zaprezentowało nam odświeżoną wersję swojego phabletu - Hero.
Obrazek
W Hero 2 podobnie jak w poprzedniku nie zmarnowano miejsca na frontowym panelu, prawie 90% frontu przeznaczone zostało na 6 calowy ekran (1080p). Nad nim znajdziemy 5 megapikselową kamerkę do selfies, umożliwiającą również wykonywanie połączeń wideo. Podobnie jak w pierwszym Hero jednostką napędzającą urządzenie jest MTK6592T wspomagany przez 2 GB Ram (LPDDR3). Producent zapewnia 16 GB pamięci rozszerzalnej pamięci wbudowanej. Wraz z telefonem dostaniemy rysik, ...
Czytaj więcej : TCL Hero 2 | Wyświetlone : 1301 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

HUMMER H5 -Aero2 ??

Witam koleżanki i kolegów.
Zrobiłem sobie prezent w postaci telefonu Hummer h5.
Przede wszystkim po przejrzeniu filmików na YT.
Jest pancerny i dobrze wykonany-o to mi chodziło.

Dziś dla ciekawości wsunąłem kartę sim AERO2.
Widzi Aero ale niestety nie działa.

Poproszę o rady...
Czy da się uruchomić tą sieć?

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : HUMMER H5 -Aero2 ?? | Wyświetlone : 1164 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo A330E ze Snapdragonem 200

Lenovo kontynuuje swoją politykę wydawania smartfonu co tydzień.
Obrazek
W bieżącym tygodniu gigant z Chin zaprezentował budżetowy model A330E oparty na chipie Qualcomma (dwurdzeniowy Snapdragon 200, MSM8610). Na pokładzie znajdziemy również 512 mb RAMu oraz 4 GB rozszerzalnej pamięci ROM. Operować będziemy na ekranie o przekątnej 5 cali (480 x 854), który niestety będzie otoczony szerokimi ramkami przez co telefon będzie dosyć duży 142.5 x 72.5 x 9.9mm. Producent zastosował tylko jeden aparat o rodzielczości ...
Czytaj więcej : Lenovo A330E ze Snapdragonem 200 | Wyświetlone : 1036 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Prosze o pomoc i radę.

Witam ostatnio zauważyłem ten telefon tablet na aukcji w serwisie aliexpress. Zastanawiam się nad jego kupnem ale potrzebuje rady specjalistów.

Link: http://www.aliexpress.com/item/Octa-Cor ... 34475.html
Czytaj więcej : Prosze o pomoc i radę. | Wyświetlone : 908 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570