Teraz jest 5 lis 2025, o 20:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

sj4000 pytanie z innej beczki

panowie pytam tutaj bo napewno ktos ma !! mam kamere sj4000 spisuje sie swietnie filmy masakra jak ze te cene:) powiedzcie mi czy istnieje pilot do tej kamery ? lub czy pasowalby z go pro ?
Czytaj więcej : sj4000 pytanie z innej beczki | Wyświetlone : 1222 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Spice Fire One Mi – FX1 smartfon z Firefox OS za 38$!

Firefox OS jest na rynku dopiero rocznym, raczkującym jeszcze systemem. Większość smartfonów, które mają go na pokładzie to tak zwane smartfony entry-level. Nie inaczej jest z Spice Fire One Mi – FX1.
Obrazek
Specyfikacja prezentuje się następująco:
3.5- calowy wyświetlacz o rozdzielczości :320 x 480p
jednordzeniowy procesor o taktowaniu 1 GHZ
2 megapikselowy aparat tylni oraz 1.3 megapikselowa kamerka przednia
Smartfon obsługuje dwie karty sim, jednak oferuje wyłącznie łączność 2G.
W Indiach smartfon oferowany jest ...
Czytaj więcej : Spice Fire One Mi – FX1 smartfon z Firefox OS za 38$! | Wyświetlone : 1067 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Problem ze smartfonem po upadku

Wiem że to forum o chińskich słuchawkach, ale niestety mam problem z niechińską Xperią po upadku i mam nadzieję, że ktoś pomoże.

Mam problem z Xperią neo v mojej dziewczyny po upadku, otóż karta jest w sieci Play. Po upadku jest problem taki że zasięg z sieci Plus łączy bez problemu i normalnie działa, natomiast gdzie nie ma zasięgu Plusa, to już go wcale nie łapie. A gdy chcę ręcznie przełączyć na Orange lub T-mobile ...
Czytaj więcej : Problem ze smartfonem po upadku | Wyświetlone : 1002 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Huawei Ascend Mate 7 otrzymał licencję sieciową w Chinach!

Chiński urząd telekomunikacji przyznał licencję sieciową nowemu phabletowi od Huawei co oznacza, że Ascend Mate 7 pojawi się na rynku już wkrótce.
Obrazek
Sercem urządzenia będzie SoC Kirin 920 ( taktowanie w zależności od wersji wyniesie od 1,7 ghz do 2,0 ghz) wspierany przez 2GB ram. Nie zabraknie również dobrze znanego już nam 13 megapikselowego aparatu od Sonego. Producent zastosował duży 6 calowowy FullHD nad którym znajdziemy kamerkę do wideorozmów (5 MP). Na pokładzie nie ...
Czytaj więcej : Huawei Ascend Mate 7 otrzymał licencję sieciową w Chinach! | Wyświetlone : 1227 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Cło powyżej 45$

Witam. Jestem tu nowy i mam pytanie. Jak to jest z tym cłem. Chciałbym sobie kupic telefon za 59$ i nie jestem pewien czy musze płacic
Czytaj więcej : Cło powyżej 45$ | Wyświetlone : 1259 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Lenovo A760 wyswietlacz zwariował złe wskazania wyboru

W telefonie lenovo a760 nagle zwariował wyświetlacz a dokładniej naciskam wybraną pozycje a on zupełnie inaczej reaguje tak samo w ustawieniach wybieram jakiś pasek u góry podświetla z dołu i tam tez sam dokonuje wyboru podobnie przy pisaniu np. hasła do sieci wifi klawiaturę pisze bzdury zamiast ,,i’’pisze,, .’’ co można z tym zrobić proszę o pomoc postaram sie zamiescic filmik na yuotube
Czytaj więcej : Lenovo A760 wyswietlacz zwariował złe wskazania wyboru | Wyświetlone : 3242 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

Jak oni mogą tak tanio wysyłać z Chin?

Witam,

Czy ktoś może wie jakim cudem Chińczycy są w stanie wysłać za darmo paczkę z towarem wartym kilka $. Przecież realna cena takiej wysyłki musi być co najmniej kilka dolarów a gdzie jakiś zysk?. Sama Poczta Polska bierzez ok 6 PLN za list polecony. Jak kupowałem na dx.com to była zasada że poniżej 15$ idzie pocztą nierejestrowaną. Teraz zamówiłem dwa zegarki z wysyłką razem 6,5$ z Ali i mam w pełni działający tracking. O ...
Czytaj więcej : Jak oni mogą tak tanio wysyłać z Chin? | Wyświetlone : 5509 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

GearBest opinie

Witam. Ostatnio na naszym forum znalazłem tę oto strone. I chciałbym sie zapytac czy to pewniak.
Czytaj więcej : GearBest opinie | Wyświetlone : 1661 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Ładowarka samochodowa z ali

Witam, zastanawiam sie nad ladowarka samochodowa, czytalem ze polecaną firma jest belkin, czy taka ladowarka by sie nadala? i przede wszystkim, czy jest oryginalna...?
http://www.aliexpress.com/item/Original-Belkin-F8J070-Dual-Usb-car-charger-with-Micro-Data-cable-for-Samsung-phone-Mobile-phone/1886591271.html
w zasadzie 1 port by wystarczyl ale milo miec ten 2 w zapasie, 1A tez by wystarczyl ale milo miec ten drugi amper w zapasie (1A w baterie, reszta w telefon), ew kiedys moze jakis tablet naladowac...
mialem jakiegos belkina ale podrobke... niby 1A a dawal moze gdzies troszke ponad ...
Czytaj więcej : Ładowarka samochodowa z ali | Wyświetlone : 1761 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Lenovo X2-T0 z LTE i MTK6595

Lenovo planuje w najbliższych dniach wydać pięć nowych smartfonów.
Pierwszym z nich jest Lenovo X2-T0, który trafił już do chińskiego urzędu certyfikacyjnego (TENAA)
Smartfon charakteryzuje się transmisją danych w standardzie LTE i smukłą obudową.

Obrazek

Lenovo X2-T0 ma zostać wyposażony w procesor o częstotliwości taktowania 2.2 GHz. Wszystko wskazuje na to ze bedzie to najnowszy procesor tajwańskiego MediaTeka – MTK6595, który wyposażony jest w cztery rdzenie zbudowane na architekturze ARM Cortex-A17 o częstotliwości taktowania od ...
Czytaj więcej : Lenovo X2-T0 z LTE i MTK6595 | Wyświetlone : 1366 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165099 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588