Teraz jest 27 kwi 2025, o 14:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD

Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD
Zona zrobiła hard restet, wczesniej wgrany LEWA . mam dwie lewe rece do wgrywania i szukam chętnej osoby, która zdalnie z moja pomocą wgra jakis fajny nowy soft
Czytaj więcej : Szukam osoby która wgra soft Iocean X7 HD | Wyświetlone : 1267 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zegarek Oukitel A28 tania alternatywa Apple Watch

Zegarek Oukitel o wyraźnie większy wyświetlacz i widocznym braku obrotowego przycisku, jeśli chcieli byśmy porównać go do modelu zegarka Apple, będzie dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych "gold lub silver" . Zegarek prezentuje się całkiem ciekawie, aczkolwiek według mojej subiektywnej opinii, trochę zbyt kobieco ( zwłaszcza wersja złota), no i ogólnie jest ciut za wielki ;).

Obrazek

Specyfikacje jakie można na chwilę obecną znaleźć w internecie dla Oukitel A28 zawierają takie informacje jak :
- 1,54-calowy ...
Czytaj więcej : Zegarek Oukitel A28 tania alternatywa Apple Watch | Wyświetlone : 1735 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Kupno baterii na alli?

Witam
Jak jest z akumulatorkami na alli? Oplaca sie je tam kupowac? czy lepiej kupic w kraju?
Chodzi o rozmiary typu AA, AAA i wiekszych.
Czytaj więcej : Kupno baterii na alli? | Wyświetlone : 2561 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

Telefon z nfc i irda

Witam!! Czy ktoś się orientuje który z chinskich telefonów max 5 cali posiada nfc i irde która bedzie działać jako pilot.
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Telefon z nfc i irda | Wyświetlone : 3678 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Cerberus - wgranie jako recovery flash [pomoc]

Witam serdecznie,

Testuje aplikacje antykradzieżową Cerberus. Póki co działa świetnie. Zainstalowałem ją przez sklep google play, dodałem ją do aplikacji systemowych za pomocą Titanium.
Jednak ta metoda ma jedną wadę. Nie da się zdalnie włączyć Lokalizacji w telefonie. Z tego co się orientuje problem ten rozwiązuje wgranie aplikacji poprzez flash.
Na stronie cerberusa możemy znaleźć:
- Uninstall Cerberus from the device
- Download cerberus.zip (choose the right file for your Android version)
- Reboot the ...
Czytaj więcej : Cerberus - wgranie jako recovery flash [pomoc] | Wyświetlone : 1454 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Trzy tanie telefony Siswoo z serii Chocolate

Siswoo wyda trzy nowe telefony z budżetowej serii A Chocolate ze wsparciem dla LTE i androidem 5 Lollipop.

Obrazek

Siswoo adresuje serie 'Chocolate' dla kupującego którzy nie oczekują najszybszych procesorów i pojemnej pamięci RAM. Seria obejmie modele A4, A4 + i A5 z których każdy posiada tą samą podstawową konfigurację, ale w różnych rozmiarach i cenach.
Obrazek
Podstawowe dane techniczne dla całej serii obejmują 64-bitowy procesor Mediatek MT6735 który taktowany jest zegarem o częstotliwości 1,2 ...
Czytaj więcej : Trzy tanie telefony Siswoo z serii Chocolate | Wyświetlone : 1985 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Pomoc w zakupie na amazon

Siemanko.
Nigdy nic nie kupowałem na amazon, może mi ktoś pomoc sprawdzić koszt przesyłki tego przedmiotu do Polski:
http://www.amazon.com/gp/product/B003ZW ... PDKIKX0DER
Ewentualnie znalezc taki sam z tansza wysyłką

Dzięki z góry :)
Czytaj więcej : Pomoc w zakupie na amazon | Wyświetlone : 1435 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

NEO S6 G9200 - 4G LTE Dual Sim, MTK6735P 64Bit - brat S6?

Obrazek

Lubię czasem sobie poczytać, poprzeglądać różne wynalazki Chińskich producentów, nie koniecznie tych nam znanych z forum, bo oprócz gigantów pokroju xiaomi, meizu, lenovo, oraz ich młodszych braci w postaci nowych marek pokroju elephone, ulefone, czy bluboo, możemy często spotkać urzadzenia mniej znanych marek (jeszcze mniej? :D ) jak i producentów OEM czy replik/klonów/podróbek.

Jeśli wierzyć doniesieniom i temu co można znaleźć w sieci, firma NEO (nawiasem mówiąc, sprawa podejrzana, bo o ile to 'ta ...
Czytaj więcej : NEO S6 G9200 - 4G LTE Dual Sim, MTK6735P 64Bit - brat S6? | Wyświetlone : 1947 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Chorwacja - konto walutowe - płatności za granicą

Witam,
szykuje się z wyjazdem na wczasy do Chorwacji,
jest to mój pierwszy wyjazd więc nie wiem czego się spodziewać jeśli chodzi o płatność kartą.
Mam konto w PKO opłatę mam 2% za przewalutowanie podczas płatności i wiadome + spred.
Dodatkowo mam konto walutowe w USD i EUR w Tmobile.
Jak to wygląda przy płatności tymi kartami za granicą - biorę ok 1000E.
Czy dodatkowo jest jakieś podwójne przewalutowanie?
PLN->EURO->Kuny
PLN->USD->Kuny
czy
EURO->Kuny
USD->Kuny
Może ...
Czytaj więcej : Chorwacja - konto walutowe - płatności za granicą | Wyświetlone : 1445 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Zeaplus M7 5.5-calowy konkurent Elephone P7000

Pojawiły się dokładniejsze specyfikację zapowiadanego już jakiś czas temu telefonu Zeaplus M7, 5,5-calowy wyświetlacz LTPS IPS 1080p, pokryty szkłem Gorilla Glass 3. Sercem telefonu ma być procesor MT6752 1.7Ghz wraz z 3GB pamięci RAM, telefon ma posiadać 16 GB pamięci wbudowanej którą będzie można powiększyć do 64 GB na karcie micro SD.

Obrazek

Zeaplus M7 ma mieć aparat 13MP Sony IMX135 z przesłoną f/2.2 z tyłu oraz 5MP aparatem na froncie, telefon ma posiadać baterię ...
Czytaj więcej : Zeaplus M7 5.5-calowy konkurent Elephone P7000 | Wyświetlone : 3206 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570