Teraz jest 7 sie 2025, o 11:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Radio 2 DIN

Witam mam pytanie czy ktoś kupował radio, stacje multimedialną 2 din w chinach ???? jeśli tak to proszę o jakieś podpowiedzi co warto kupić .
Czytaj więcej : Radio 2 DIN | Wyświetlone : 69158 | Odpowiedzi : 180 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Instalowanie aplikacji na telefonie BEZ karty SD.

Instalowanie aplikacji na telefonie BEZ karty SD.

Na moim starym Jiayu G3 po wyjęciu karty SD nie można było zainstalować żadnej aplikacji.
Mimo ,że było miejsce na pamięci wewnętrznej.
Natknąłem się na opisy ludzi ,którzy używali środowiska ADB i używali komendy adb push do instalacji.
Nie musiałem się w to bawić ponieważ po włączeniu w telefonie opcji USB debbuging i posadzeniu sterowników, a także wtyczki do Total Commandera
http://totalcmd.net/plugring/android_adb.html ...
Czytaj więcej : Instalowanie aplikacji na telefonie BEZ karty SD. | Wyświetlone : 6158 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Poradniki

Nowa linia produktów Xiaomi

Xiaomi można uwielbiać za pokazanie światu że można być konkurencją dla Apple i Samsunga lub szczerze nienawidzić za "plastikowość" i sztampowość . Obojętnym wobec Xiaomi już być nie można.

Z małego producenta telefonów jakim byli 5 lat temu stali się dzisiaj marką wyznaczająca styl życia. Możemy kupić ich zabawki, akcesoria do telefonów i same telefony, inteligentne żarówki, odświeżacze powietrza i wiele innych.
Xiaomi najwyraźniej jednak nie zamierza zwolnić kroku w tworzeniu kolejnych gadżetów. Wnioskując z ...
Czytaj więcej : Nowa linia produktów Xiaomi | Wyświetlone : 2065 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zazaremote - aplikacja do pilotów tv i nie tylko.

Aplikacja służy do obsugiwania różnych użądzeń ( tv, satelita, stb, $wieże, itp.) za pomocą portu podczerwieni.
Można konfigurować swoje piloty.
Ja sobie skonfigurowałem dekoder vectry.
Trzeba mieć port irda w telefonie.

Spoiler:

Download:
http://chomikuj.pl/intseed/Android/Huawei+Honor+6/com.tiqiaa.icontrol-2,4707011701.apk
Czytaj więcej : Zazaremote - aplikacja do pilotów tv i nie tylko. | Wyświetlone : 3192 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Nowy lepszy OLED ?

Naukowcy pracujący dla Korea Electronics Technology Institute (KETI) ogłosili wyprodukowanie najbardziej elastycznego, jak dotychczas, i najcieńszego materiału OLED. Trudno go jeszcze nazwać pełnowartościowym wyświetlaczem niemniej jednak nie można tego wynalazku lekceważyć.

Obrazek

Technologia elastycznych wyświetlaczy umożliwiła wyprodukowanie smartfona Samsung Galaxy Edge oraz zepchniętej w cień, z niewiadomych przyczyn, rodziny LG G Flex. Istnienie takich ekranów ułatwia projektowanie bardziej ergonomicznych gadżetów. W tej nowej metodzie produkcji elastycznego OLED zastosowano srebrne nano przewody i bezbarwny poliamid w ...
Czytaj więcej : Nowy lepszy OLED ? | Wyświetlone : 1571 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Hosan S7 z 3 GB RAM-u

W natłoku informacji o nowych smartfonach trafiających do sprzedaży łatwo przegapić kolejny debiut. Tak się stało w przypadku produktu firmy Hosan a konkretnie ich flagowca na ten rok, S7. Swój błąd postanowiłem czym prędzej naprawić i poniżej możecie przeczytać najważniejsze informacje na temat tego telefonu. Nie przegapcie pokaźnej galerii zdjęć bo to głównie wygląd jest jego atutem.

Obrazek

Ten całkiem stylowo, zdaniem niektórych, wyglądający smartfon zbudowano z użyciem szklanych paneli na przodzie i tyle opasanych ...
Czytaj więcej : Hosan S7 z 3 GB RAM-u | Wyświetlone : 1565 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

INew wifi problem

Witam,
mam problem z połączeniem z wifi, sieć mam zapamiętaną w telefonie, tylko że jak rozłączam i połączę na nowo to u góry wyskakuje powiadomienie sieć wifi jest dostępna, muszę wejść w ustawienia wifi i kliknąć tą sieć aby był internet, lub odczekać około 10 sek i samo się połączy, wcześniej łączyło bez problemu klik na ikonkę wifi i już było, a teraz takie czary, może ktoś pomoże? Jest to strasznie upierdliwe, już usunąłem wszystkie ...
Czytaj więcej : INew wifi problem | Wyświetlone : 1674 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Newman Button nadchodzi

Po dłuższej przerwie do gry wraca Newman, z kolejnym już w ostatnich dniach nowym smartfonem z wbudowanym skanerem linii papilarnych i systemem YunOS.
Obrazek

Newman to niegdyś popularny producent urządzeń MP3 w Chinach, jak zaczął się bum na smartfony to firma uruchomiła kilka urządzeń z systemem Android. Ich pierwsze nowe telefony były bardzo udanymi i popularnymi konstrukcjami, ale duża konkurencja na rynku chińskim zepchnęła ich na boczny tor.

Niektórzy sadzili że Newman całkowicie zrezygnował ze ...
Czytaj więcej : Newman Button nadchodzi | Wyświetlone : 2876 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bateria która ładuje się w 60 sekund.

Zgodnie z zasadą "tydzień bez rewolucyjnej baterii to tydzień stracony" i w związku z tym że to już środa prezentujemy kolejny przełomowy wynalazek. Został on opracowany prze zespół inżynierów z USA z Uniwerytetu Stanforda. Opracowali oni baterię zbudowaną z aluminium i grafitu. Jakże niezwykłe to materiały, powiecie zapewne.
Według twórców pracujących pod kierownictwem profesora chemii Hongjie Dai’a jest to bateria dająca sie całkowicie naładować w ciągu minuty i jest przy tym bezpieczna w użytkowaniu.
W ...
Czytaj więcej : Bateria która ładuje się w 60 sekund. | Wyświetlone : 1589 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Nowy regulamin działu bazar

Użytkownicy wystawiający swoje oferty w dziale "Bazar" pewnie się ze mną zgodzą, że limit odświeżania raz na tydzień jest trochę zbyt rygorystyczny. Nie chodzi mi o podbijanie swojego tematu żeby był na pierwszej stronie, a o dokonywanie zmian w swojej ofercie.

Załóżmy że chce sprzedać telefon. Wystawiam jednego dnia ofertę. Następnego dnia robię zdjęcia i chce je wrzucić do tematu, ale nie mogę bo jest limit odświeżania - muszę czekać 7 dni...
Idziemy dalej, wstawiłem ...
Czytaj więcej : Nowy regulamin działu bazar | Wyświetlone : 14917 | Odpowiedzi : 40 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579