Teraz jest 29 kwi 2025, o 23:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sklep: Shenzhen Top-On

Opinii pozytywnych sklepu na ali dużo.
Na forum zbyt wiele jednak nie znalazłem.
Brał ktoś od nich z opcją przez DHL bez VAT?

Link do sklepu:
http://www.aliexpress.com/store/342812
Czytaj więcej : Sklep: Shenzhen Top-On | Wyświetlone : 1601 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi MI3 Mi4 z Androidem 6 ?

Kilka dni temu, przy okazji premiery najnowszego Nexusa, Google wydał swójego najnowszego Androida w wersji 6.0. Deweloperzy rozpoczęli już pracę nad aktualizacjami dla istniejących urządzeń. Tym razem chcą wprowadzić Androida 6.0 Marshmallow do urządzeń Xiaomi jak najszybciej.

Obrazek

Jeden z chińskich deweloperów umieścił na Weibo post z Androidem 6.0 na Xiaomi MI3.

Oczywiście do wydania aktualizacji może upłynąć kilka tygodni, ale mimo wszystko będzie to zaskakujące wydarzenie.
Deweloper twierdzi że ma wciąż do poprawiania wiele ...
Czytaj więcej : Xiaomi MI3 Mi4 z Androidem 6 ? | Wyświetlone : 1546 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi 4C, Wideo z produkcji i testów.

Kilka tygodni temu zaprezentowano światu Xiaomi Mi 4C. Telefon ma dobrą specyfikację i kosztuje około 230$ . Urządzenie jest w tej chwili jednym z najbardziej poszukiwanych telefonów na rynku, ale sprzedawany jedynie w Chinach.

Obrazek

Chiński producent chce uchodzić za producenta solidnych i trwałych telefonów. Firma niedawno opublikowała wideo prezentujące proces produkcji Xiaomi Mi 4C w fabryce Foxconn. W tej samej fabryce powstają urządzenia dla Apple, Asus, Sony i wielu innych dużych firm.
Poniżej można ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 4C, Wideo z produkcji i testów. | Wyświetlone : 1363 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Recenzje za granicą - jak to działa?

Cześć! :) Właśnie negocjuję kupno Nubii Z9 mini z pewnym facetem spoza forum. Oferta całkiem korzystna, telefon praktycznie nowy, tylko właśnie tu jest pewien haczyk. Sprzedawca twierdzi, że kupił go do recenzji dla zagranicznego serwisu. Wysłał mi do niej link, ale w miejscu autora jakieś totalnie zagraniczne nazwisko. Pytam się więc o co chodzi, na co on odpisał że on tylko wysyła swój tekst, oni to tłumaczą, edytują i umieszczają jako swoje. Wie może ktoś ...
Czytaj więcej : Recenzje za granicą - jak to działa? | Wyświetlone : 1370 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Gionee elife e7 - usuwanie zbędnego oprogramowania

Mam pewien problem. Posiadam Elife e7 od około 2 miesięcy i ciągle mnie denerwuje to, że pewne aplikacje chcą lub instalują się na moim urządzeniu samoczynnie po włączeniu wi-fi. Najczęściej Apus launcher i DU Battery Saver. Zrootowałem telefon, jednak nie wiem jakie aplikacje zatrzymać lub usunąć, aby się to więcej nie robiło. Może ktoś bardziej ogarnięty z tym telefonem może mi podpowiedzieć? P.S. Mam stockowego 4.2 JB
Czytaj więcej : Gionee elife e7 - usuwanie zbędnego oprogramowania | Wyświetlone : 1722 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Eachine 3D X4 - jak latać?

Witam. Wygrałem w loterii banggod eachine 3d x4 (mimo tego, ze w losowaniu trafiłem xiaomi powerbank, to przysłali mi quadcoptera). Teraz mam pytanie - jak to odpalić? Instrukcji zupełnie nie rozumiem - jest po angielsku, lecz nic z tego nie rozumiem, chaotycznie pisana.

Miał z nim ktoś kiedyś do czynienia? Filmy z YT nic nie dają :(
Czytaj więcej : Eachine 3D X4 - jak latać? | Wyświetlone : 1477 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Meizu MX6 pierwszym telefonem z Helio X20

Pojawiły się doniesienia na temat Meizu MX6,jakoby miał być pierwszym na świecie telefonem z procesorem Helio X20
Obrazek

Wiadomości z chińskich mediów sugerują, że Meizu ma nadzieję być pierwszym na świecie producentem telefonów, który wyda smartfon z chipsetem Helio X20. X20 to pierwszy 10 rdzeniowy procesor MediaTek, który będzie zapewne rozchwytywany przez chińskich producentów telefonów.

Obecnie Meizu sprzedaje Meizu MX5 z Mediatekiem Helio X10, na premierę czeka Meizu Pro 5 z procesorem Samsung Exynos. Ich ...
Czytaj więcej : Meizu MX6 pierwszym telefonem z Helio X20 | Wyświetlone : 6701 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Jaki band lte b1,b3 czy b3,b7

Witam, chciałbym się zapytać który band wybrać? Wiem że obecnie jest to b1 i b3 ale czytałem że w play ma działać na b7. I jeszcze mały offtop, co oznacza ze telefon "is customized". Wiem że to personalizacja ale czy to oznacza ze ma wgrana specjalna wersje softu i nie mozna go flashowac?
Czytaj więcej : Jaki band lte b1,b3 czy b3,b7 | Wyświetlone : 1841 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

MEIZU M2 Mini - wgrywanie języka polskiego TUTORIAL

Przygotowałem dla Was paczkę paru podstawowych aplikacji, spolszczonych przez Meizu z telefonu M2 Note. Zajęło mi to około 8 godzin.

Przed przystąpieniem do instalacji upewnij się, że masz system od Meizu, a nie z chińskich rąk. Rzuć okiem tutaj: meizu-m2-wgrywanie-oficjalnego-romu-tutorial-t21970.html

Udało mi się przetłumaczyć prawie wszystko co ważne, łącznie z plikiem framework-res, z którym długo się męczyłem :) Także wgrywać i korzystać!

NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA BOOTLOOP LUB ...
Czytaj więcej : MEIZU M2 Mini - wgrywanie języka polskiego TUTORIAL | Wyświetlone : 19348 | Odpowiedzi : 99 | Dział : ROM'y i modyfikacje

ZUK Z1 oficjalnie w sprzedaży w Europie.

ZUK to nowa marka telefonów stworzona przez chińskiego giganta Lenovo która ma specjalizować się w telefonach z górnej półki.
Obrazek

ZUK ogłosił "światowy debiut" Wydając ZUK Z1 który trafił już do sprzedaży we Francji i Hiszpanii.
Na razie dostępny jest tylko w dwóch krajach w Europie, ale niewykluczone że wkrótce będzie dostępny też w innych krajach poza Chinami.
Obrazek

ZUK Z1 jest obecnie jedynym Chińskim telefonem, który ma oficjalne wsparcia CyanogenOS ,telefon napędzany jest przez ...
Czytaj więcej : ZUK Z1 oficjalnie w sprzedaży w Europie. | Wyświetlone : 4790 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570