Teraz jest 4 maja 2025, o 07:07

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Rom dla Redmi 3 Pro

Witam,
Szukam najlepszego romu do w/w telefonu na dzień dzisiejszy. Interesuje mnie głównie stabilność, nieprzeszkadzające bugi w codziennym użytkowaniu a przede wszystkim jak najmniejsze zapotrzebowanie na energię.
Chciałbym się też upewnić czy w tym tel. na CM12 działa czytnik linii papilarnych.
Czytaj więcej : Rom dla Redmi 3 Pro | Wyświetlone : 2306 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Bateria interpolowana

A myślałem że już nic mnie nie zadziwi :D
Obrazek
Czytaj więcej : Bateria interpolowana | Wyświetlone : 2314 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Humor

Zły czas w aplikacji GPS Test

Witam.
Zauważyłem ostatnio, że UTC i Local time w tej aplikacji różni się o 1h od rzeczywistych wartości, np: jest 18 local, 16 utc a mój gps test pokazuje 17 local, 15 utc. Problem występuje tylko w moim lenovo vibe x2 cu, dodam że czas i strefa czasowa z automatu, pozostałe aplikacje i sam android pokazują czas prawidłowo. Na innym fonie mi4 - problemu brak.
???

GP
Czytaj więcej : Zły czas w aplikacji GPS Test | Wyświetlone : 1737 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Kupno na made-in-china.com

Kupowal ktos wczesniej na made-in-china.com?
Co sadzicie o chinczyku http://guotongkeji.en.made-in-china.com ... -info.html
platnosc przez western union to mi sie nie podoba i nie wiem czy odpusic kupno u niego
jest ktos w stanie pomoc?

jego mail :gtoffer@live.com
i czy ten raport jest wiarygodny??
http://www.made-in-china.com/auditRepor ... JxQQnVMEAm

bardzo prosze was o pomoc
Czytaj więcej : Kupno na made-in-china.com | Wyświetlone : 1776 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Elephone S7 Helio X20 3/32GB i zakrzywiony ekran

Elephone chwali się kolejnym bezramkowym telefonem, Elephone S7 może się podobać.
http://gadzet.telchina.pl/bezramkowy-el ... helio-x20/
Zbliża się premiera Elephone S7, to kolejny telefon bez ramek bocznych, który może się podobać.
Obrazek

Poza atrakcyjnym wyglądem, telefon będzie mógł się pochwalić niezłą specyfikacją.
Telefon będzie posiadał 5,5-calowy wyświetlacz , procesor Helio X20, 3 GB pamięci RAM, 32 GB pamięci wewnętrznej, skaner odcisków palca na przednim panelu. Tylna kamera powinna mieć rozdzielczość 16 ...
Czytaj więcej : Elephone S7 Helio X20 3/32GB i zakrzywiony ekran | Wyświetlone : 2062 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Cubot Dinosaur 3GB RAM i antypoślizgowa powłoka.

Cubot Dinosaur, telefon z antypoślizgową powłoką, który posiada duży akumulator o pojemności 4150mAh , 3GB pamięci RAM i pracuje pod kontrolą androida 6. Kosztuje jedynie 450zł
http://gadzet.telchina.pl/cubot-dinosau ... a-powloka/
Ofensywa Cubota trwa, po X16S do sprzedaży trafił Cubot Dinosaur, telefon z antypoślizgowa powłoką.
Obrazek

Dinosaur wyposażony został w 5,5-calowy wyświetlacz HD, czterordzeniowy chipset MT6735A wspomagany przez układ graficzny Mali-T720 oraz 3GB pamięci RAM. Na aplikacje użytkownika zarezerwowano 16GB pamięci, ...
Czytaj więcej : Cubot Dinosaur 3GB RAM i antypoślizgowa powłoka. | Wyświetlone : 1871 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Ruszyła przedsprzedaż nowego smartwatch-a No.1 G5

W ciągu ostatnich kilku dni pojawiło się mnóstwo nowych modeli inteligentnych zegarków od rożnych firm. Jedną z takich firm jest No.1, która można powiedzieć, że specjalizuje się w produkcji smartwatch-ów - model G5 dostępny jest właśnie w przedsprzedaży.

Obrazek
Design zegarka wyraźnie stylizowany jest na sportowy, ekran OLED o wymiarach 1.2-cali, sercem zegarka będzie procesor MediaTek MT2502, wsparty 128MB pamięci RAM oraz 64MB pamięci ROM. Telefon obsługuje Bluetooth 4.0 i jest kompatybilny z urządzeniami Android ...
Czytaj więcej : Ruszyła przedsprzedaż nowego smartwatch-a No.1 G5 | Wyświetlone : 1545 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Meizu PRO 6 Plus - czyli "Pro than Pro" !

Obrazek

Patrząc na to co wyczynia meizu ostatnimi czasu, można się trochę pogubić z powodu zmiany rozmiarów wyświetlaczy i nazewnictwa, które nie jest już tak przejrzyste jak na początku. W dodatku okazuje się, że za rogiem czai się kolejna premiera następcy modelu PRO 6... czyli PRO 6 PLUS, który ma się zgodnie z najnowszym hasłem Meizu stać bardziej pro niż pro. :mrgreen:

Prezentowany na renderach flagowiec przywodzi ...
Czytaj więcej : Meizu PRO 6 Plus - czyli "Pro than Pro" ! | Wyświetlone : 2101 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi note 4 i Redmi 4 SPECYFIKACJA

Na TENAA opublikowano dane 2 telefonów Xiaomi, Redmi Note 4 i Redmi 4.
http://gadzet.telchina.pl/znamy-specyfi ... mi-note-4/
Wielu z nas oczekuje na debiut telefonu Xiaomi Redmi 4 i Redmi Note 4, tymczasem telefony zostały dostrzeżone na stronie chińskiej agencji certyfikującej TENAA, ujawniając specyfikację telefonów.
Obrazek
Xiaomi zwołało na 25 sierpnia konferencję prasową, na której zaprezentowane światu zostaną dwa nowe smartfony z serii Redmi. Jednak już dziś dzięki TENAA możemy poznać ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi note 4 i Redmi 4 SPECYFIKACJA | Wyświetlone : 2042 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Cool1 od LeEco oraz Coolpad

Przez ostatnich kilka dni można było przeczytać w sieci sporo informacji o współpracy firm LeEco i Coolpad. No i proszę, oto już oficjalnie mamy zapowiedz nowego flagowego urządzenia pod wspólną nazwą obu firm Cool1, fani Coolpad F1 powinni zacierać ręce !

Obrazek

Cool1 posiadał będzie konstrukcję ze stopu magnezu poddanego oksydacji anodowej (cokolwiek to znaczy ;)...), końcowym efektem ma być metalowy korpus klasy premium. Ze zdjęć dostępnych w sieci widać, że design jest inspirowany urządzeniami ...
Czytaj więcej : Cool1 od LeEco oraz Coolpad | Wyświetlone : 441929 | Odpowiedzi : 3398 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571